Устриці


Підготовка
15 хвилин
Готувати
10 хвилин
2 порції

Інгредієнти

  • устриці;
  • винний оцет – 20 мл;
  • цибуля-шалот;
  • цукрова пудра;
  • оцет – 20 мл;
  • морська сіль – за смаком;
  • чорний перець ТМ Огородник – за смаком;
  • вершкове масло – 10 г;
  • лимон – 1 шт.

Процес приготування

1 крок

Дрібно наріжте цибулю-шалот. Додайте до неї цукрову пудру та винний оцет.

2 крок

Свіжі устриці відділіть від панцира, викладіть на тарілку та збризніть лимонним соком.

3 крок

Окремо на тарілку викладіть тонко нарізаний чорний хліб, винний оцет, звичайний оцет, вино та вершкове масло.

4 крок

Устриці посипте меленим чорним перцем.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар