Устриці

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • устриці;
  • винний оцет – 20 мл;
  • цибуля-шалот;
  • цукрова пудра;
  • оцет – 20 мл;
  • морська сіль, чорний перець ТМ Огородник – за смаком;
  • вершкове масло – 10 г;
  • лимон – 1 шт.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно наріжте цибулю-шалот. Додайте до неї цукрову пудру та винний оцет.
  • 2 крокСвіжі устриці відділіть від панцира, викладіть на тарілку та збризніть лимонним соком.
  • 3 крокОкремо на тарілку викладіть тонко нарізаний чорний хліб, винний оцет, звичайний оцет, вино та вершкове масло.
  • 4 крокУстриці посипте меленим чорним перцем.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test