Варення з аґрусу

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг ягід;
  • 1,5 кг цукру;
  • 2 склянки води.

Процес приготування

  • 1 крокВарення готують із недозрілих ягід. Ягоди потрібно перебрати, очистити від плодоніжок, промити, наколоти зубочисткою та витримати у холодній воді 4-5 годин, викласти на сито.
  • 2 крокПриготувати сироп і залити ним агрус та витримати протягом 4 годин. Після чого нагріти, не доводячи до кипіння, щоб ягоди не зварилися. Повторити 2-3 рази і в кінці варіння додати ванілін.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test