Варення з груш

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг груш;
  • 1 кг цукру;
  • 0,5 склянки води.

Процес приготування

  • 1 крокГруші (не дуже стиглі) очистити від шкірки і насіння, нарізати скибками та покласти на 8-12 хвилин у киплячу воду, після чого вийняти та охолодити у воді.
  • 2 крокСлід врахувати, що очищені від шкірки і нарізані груші на повітрі швидко темніють, тому до варіння їх слід занурити в 2% розчин солі, але тримати в ньому не більше години. Підготовлені груші опустити в гарячий сироп та варити до готовності.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test