Варення з груші-дички

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг груш;
  • 1 кг цукру;
  • 1 склянка води.

Процес приготування

  • 1 крокВкоротити хвостики груш, видалити затвердіння на місці колишньої квітки, наколоти їх зубочисткою, проварити 5-7 хвилин у воді, потім вийняти та відразу ж залити киплячим сиропом.
  • 2 крокВарення варити в один прийом, поки груші не стануть напівпрозорими, а сироп не набуде красивого червонуватого кольору. Остигле варення розлити у підготовлені сухі банки, накрити папером та зав’язати. Готове варення має тонкий аромат ванілі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test