Варення з вишень

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг ягід;
  • 1 кг цукру;
  • 0,5 склянки води.

Процес приготування

  • 1 крокКраще всього використовувати вишні з інтенсивним забарвленням шкірки та м’якоті. Вишні перебрати, видалити плодоніжки та промити.
  • 2 крокЗварити сироп, залити ним ягоди та варити варення у два прийоми з проміжком у 5 годин.
  • 3 крокВарення можна варити без кісточок. Кісточки вийняти, вишні на кілька годин засипати цукром, після чого зварити до готовності (без води) в один прийом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test