Вареники з гарбузом і яблуками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 3,5 склянки борошна;
  • 1 яйце;
  • 1 склянку молока;
  • сіль;

Для начинки:

  • 650 г гарбуза;
  • 8-10 яблук;
  • 2-3 ст. л. цукру.

Процес приготування

  • 1 крокОчищений від шкірки та насіння гарбуз та яблука натерти на тертці. Гарбуз тушкувати до м’якості у невеликій кількості води, змішати з яблуками та цукром.
  • 2 крокМолоко нагріти до 30-35 градусів, додати борошно, яйця, сіль, замісити тісто і витримати його 30-40 хвилин під серветкою.
  • 3 крокПотім розкачати, склянкою вирізати кружальця, викласти на них начинку та зліпити вареники. Варити їх в киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин. Готові вареники полити сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test