Вареники з картоплею та грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Для тіста:

  • 250-300 г борошна;
  • 1 ст. л. рослинної олії;
  • 1 ч. л. солі;
  • 200-250 г води;

Для начинки:

  • кілька великих картоплин;
  • 200 г грибів;
  • 1 цибулина;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКартоплю та гриби відварити, відкласти, щоб охололи. Цибулю нарізати маленькими кубиками та пасерувати на олії до напівготовності. До цибулі додати дрібно нарізані відварені гриби, посолити та приправити перцем Огородник™, обсмажити до золотистого кольору. З картоплі готуємо пюре та додаємо в нього гриби з цибулею, при необхідності додаємо сіль та перець, залишаємо, щоб охололо.
  • 2 крокУ просіяне борошно додати сіль, рослинну олію та воду, перемішати. Замішуємо тісто, підсипаючи борошно, поки тісто не стане пружним. Потім розкачуємо і вирізаємо кружечки. У середину кожного кружечка ставимо начинку з картопляного пюре з грибами та ліпимо вареники. Готові вареники відварити в киплячій підсоленій воді, викласти на тарілку, додавши вершкове масло.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test