
Вареники з куркою і грибами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Для тіста:
- 0,5 кг борошна;
- 430 г картопляного крохмалю;
- 4 яйця;
Для начинки:
- 700 г курячого філе;
- 150 г печериць;
- 4 цибулини;
- 3 стебла кропу;
- 3 стебла петрушки;
- 20 мл рослинної олії;
- 30 г вершкового масла;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль
Процес приготування
- 1 крокДля приготування тіста змішати борошно з крохмалем та вбити яйця, добре перемішати. Доливаючи поступово холодну воду замісити тісто, щоб воно було однорідним. Вимішене тісто прикрити плівкою і дати постояти протягом 20 хвилин при кімнатній температурі. Потім тісто розкачати та вирізати кружальця.
- 2 крокДля приготування начинки: відварене куряче філе пропустити через м’ясорубку. Дві цибулини з грибами пасерувати на сковороді та змішати з курячим фаршем, додати сіль і перець Огородник™. Подрібнені петрушку та кріп додати в начинку та перемішати. Приготувати карамелізовану цибулю: дві цибулини, що залишилися, нарізати півкільцями, обсмажити на вершковому маслі, потім тушкувати на повільному вогні протягом 15 хвилин.
- 3 крокГотову начинку розкласти в центр кожного кружальця з тіста та наліпити вареники. Варити в підсоленій воді протягом 7-8 хвилин. Подавати вареники, посипавши їх карамелізованою цибулею.