Вареники з куркою і грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 0,5 кг борошна;
  • 430 г картопляного крохмалю;
  • 4 яйця;

Для начинки:

  • 700 г курячого філе;
  • 150 г печериць;
  • 4 цибулини;
  • 3 стебла кропу;
  • 3 стебла петрушки;
  • 20 мл рослинної олії;
  • 30 г вершкового масла;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль

Процес приготування

  • 1 крокДля приготування тіста змішати борошно з крохмалем та вбити яйця, добре перемішати. Доливаючи поступово холодну воду замісити тісто, щоб воно було однорідним. Вимішене тісто прикрити плівкою і дати постояти протягом 20 хвилин при кімнатній температурі. Потім тісто розкачати та вирізати кружальця.
  • 2 крокДля приготування начинки: відварене куряче філе пропустити через м’ясорубку. Дві цибулини з грибами пасерувати на сковороді та змішати з курячим фаршем, додати сіль і перець Огородник™. Подрібнені петрушку та кріп додати в начинку та перемішати. Приготувати карамелізовану цибулю: дві цибулини, що залишилися, нарізати півкільцями, обсмажити на вершковому маслі, потім тушкувати на повільному вогні протягом 15 хвилин.
  • 3 крокГотову начинку розкласти в центр кожного кружальця з тіста та наліпити вареники. Варити в підсоленій воді протягом 7-8 хвилин. Подавати вареники, посипавши їх карамелізованою цибулею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test