Вареники з полуницею

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    5 порцій

Інгредієнти

Для тіста:

  • 200 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 20 г вершкового масла;
  • сіль.

Для начинки:

  • 200 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 20 г вершкового масла;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокДля приготування тіста: борошно просіяти, зібрати гіркою та зробити заглиблення, в яке вилити підсолену воду, змішану з яйцями. Замісити тісто та ретельно вимісити, щоб вийшло тісто середньої густини. Готове тісто накрити та залишити на півгодини. Потім розкачати і вирізати кружальця.
  • 2 крокДля начинки: полуницю очистити, розрізати на чотири частини, посипати цукром і залишити на годину. Сік, що утворений злити, ним можна полити готові вареники.
  • 3 крокКожен кружечок тіста посипати цукром та покласти в центр ягоди, зліпити краї, які можна прикрасити, придавивши їх виделкою. Вареники відварити в киплячій підсоленій воді, приправити сметаною, медом або будь-яким фруктовим соусом.

Виноски

  • Примітки:

  • Примітка редактора:

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test