
Вареники з полуницею
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 200 г сиру;
- 1 яйце;
- 3 ст. л. борошна;
- 20 г вершкового масла;
- сіль.
Для начинки:
- 200 г сиру;
- 1 яйце;
- 3 ст. л. борошна;
- 20 г вершкового масла;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокДля приготування тіста: борошно просіяти, зібрати гіркою та зробити заглиблення, в яке вилити підсолену воду, змішану з яйцями. Замісити тісто та ретельно вимісити, щоб вийшло тісто середньої густини. Готове тісто накрити та залишити на півгодини. Потім розкачати і вирізати кружальця.
- 2 крокДля начинки: полуницю очистити, розрізати на чотири частини, посипати цукром і залишити на годину. Сік, що утворений злити, ним можна полити готові вареники.
- 3 крокКожен кружечок тіста посипати цукром та покласти в центр ягоди, зліпити краї, які можна прикрасити, придавивши їх виделкою. Вареники відварити в киплячій підсоленій воді, приправити сметаною, медом або будь-яким фруктовим соусом.