Вареники з вишнями

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 220 г борошна;
  • 150 г води;
  • 1 яйце;
  • 10 г цукру;
  • 20 г масла;
  • 10 г солі;

Для начинки:

  • свіжа або консервована вишня без кісточок;

Для соусу:

  • 10 г ягідного або вишневого сиропу;
  • фруктовий лікер.

Процес приготування

  • 1 крокТісто приготувати заварним способом: у киплячу воду покласти сіль, цукор, масло, поступово всипати половину просіяного борошна, швидко розмішуючи тісто. Охолодити його, додати яйця, борошно, що залишилася та замісити м’яке тісто. Залишити на 20-30 хвилин. Потім розкачати, вирізати кружальця, поставити в центр начинку та зліпити вареники.
  • 2 крокДля начинки використовувати вишню свіжу або консервовану (без кісточок), можна з цукром. Вареники відварити в киплячій підсоленій воді протягом 7-10 хвилин. Готові вареники посипати цукром, окремо подати сметану або збиті з цукровою пудрою вершки. При збиванні можна додати фруктово-ягідний сироп та трохи лікеру.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test