Заєць шпигований

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 тушка зайця;
  • 100 г жиру;
  • 100 г сала-шпик;
  • 1 головка часнику;

Для маринаду:

  • 100 г оцту;
  • 1 склянку води;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 морква;
  • 2 цибулини;
  • 1 корінь петрушки;
  • зелень;
  • цукор;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ киплячу воду покласти сіль, цукор, перець та лавровий лист Огородник™, нашатковану моркву та корінь петрушки. Коли морква звариться, влити оцет та відразу зняти каструлю з вогню, додати олію, остудити та додати дрібно нарізану цибулю, зелень кропу і петрушки.
  • 2 крокТушку зайця очистити від плівки, розрізати на дві частини, викласти в глиняний посуд та на 1-2 години залити охолодженим маринадом.
  • 3 крокПотім вийняти, нашпигувати тонкими скибочками шпику та шматочками часнику, обсмажити на деко в духовці до золотистого кольору часто поливаючи жиром.
  • 4 крокГотового зайця розрубати на порції, викласти на тарілку, гарнірувати смаженою картоплею, свіжими помідорами, полити соком, в якому він смажився, та посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test