Заєць з часниковим соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 заєць;
  • 200-300 г сала-шпик;
  • 2 головки часнику;
  • 1 цибулина;
  • 0,5 склянки 3% винного оцту;
  • 1 ч. л. солі;
  • 0,5 ч. л. меленого чорного перцю ОгородникТМ;
  • щіпка мускатного горіха, чабера або майорану.

Процес приготування

  • 1 крокСало, цибулю, часник та печінку зайця дрібно нарізати, залити оцтом, додати сіль, перець ОгородникТМ, мускатний горіх та чабер, поставити на слабенький вогонь та варити близько 2 годин.
  • 2 крокСтежити, щоб не пригоріло. Якщо потрібно, додати трохи підігріте вино або оцет, щоб соус залишався рідким.
  • 3 крокЧерез годину після того, як почав варитися соус, поставити смажити зайця, опустивши його в жаровню з великою кількістю свинячого жиру. Коли заєць буде готовий, викласти його в глибокий посуд та полити соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test