
Заєць з овочами
-
Підготовка
120 хвилин
-
Готувати
80 хвилин
-
6 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 заєць;
- 4 ст. л. масла;
- 4-5 картоплин;
- 1 кабачок;
- 1 баклажан;
- 2 помідори;
- 100 г червоного вина;
- 1 корінь петрушки та моркви;
- 0,5 кореня селери;
- 4 цибулини;
- кріп;
- часник;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- духмяний перець ОгородникТМ;
- сіль, цукор.
Процес приготування
- 1 крокУ киплячу воду покласти сіль, цукор, перець і лавровий лист Огородник™, нашатковану моркву та корінь петрушки. Коли морква звариться, влити оцет і відразу зняти каструлю з вогню, додати масло, остудити і додати дрібно нарізану цибулю, зелень кропу та петрушки.
- 2 крокТушку зайця очистити від плівки, розрізати на дві частини, викласти в глиняний посуд і на 1-2 години залити охолодженим маринадом. Потім обсушити, порубати шматками, обсмажити до золотистого кольору і перекласти в каструлю.
- 3 крокДодати смажену цибулю та нарізану кружальцями моркву, петрушку та селеру, влити трохи бульйону, сухе червоне вино, додати помідори, лавровий лист і духмяний перець Огородник™, тушкувати в духовці 35-40 хвилин.
- 4 крокВ кінці тушкування заправити зайця цукром, сіллю, часником, оцтом та дати закипіти. До столу подати з нарізаною та обсмаженою картоплею, кабачками і баклажанами, посипати дрібно нарізаною зеленню.