Заєць з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 заєць;
  • 4 ст. л. масла;
  • 4-5 картоплин;
  • 1 кабачок;
  • 1 баклажан;
  • 2 помідори;
  • 100 г червоного вина;
  • 1 корінь петрушки та моркви;
  • 0,5 кореня селери;
  • 4 цибулини;
  • кріп;
  • часник;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • духмяний перець ОгородникТМ;
  • сіль, цукор.

Процес приготування

  • 1 крокУ киплячу воду покласти сіль, цукор, перець і лавровий лист Огородник™, нашатковану моркву та корінь петрушки. Коли морква звариться, влити оцет і відразу зняти каструлю з вогню, додати масло, остудити і додати дрібно нарізану цибулю, зелень кропу та петрушки.
  • 2 крокТушку зайця очистити від плівки, розрізати на дві частини, викласти в глиняний посуд і на 1-2 години залити охолодженим маринадом. Потім обсушити, порубати шматками, обсмажити до золотистого кольору і перекласти в каструлю.
  • 3 крокДодати смажену цибулю та нарізану кружальцями моркву, петрушку та селеру, влити трохи бульйону, сухе червоне вино, додати помідори, лавровий лист і духмяний перець Огородник™, тушкувати в духовці 35-40 хвилин.
  • 4 крокВ кінці тушкування заправити зайця цукром, сіллю, часником, оцтом та дати закипіти. До столу подати з нарізаною та обсмаженою картоплею, кабачками і баклажанами, посипати дрібно нарізаною зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test