Закрита піца Кальцоне

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти до тіста:

  • борошно – 2 склянки;
  • рослинна олія – 3 столові ложки;
  • сухі дріжджі – 1 чайна ложка;
  • жовток – 1 шт.;
  • молоко – третина склянки;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль/перець – за смаком.

Начинка для піци:

  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • м'ясний фарш – 400 г;
  • помідори – 400 г;
  • моцарела – 125 г;
  • рослинна олія – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокНагріти молоко, розвести в ньому сухі дріжджі та цукор, відставити на 15-20 хвилин.
  • 2 крокЗмішати з борошном, додати олію, сіль, замісити тісто. Потім накрити й дати підійти тісту на одну-дві години.
  • 3 крокПочистити часник і цибулю, дрібно нарізати, змішати з фаршем і обсмажувати на повільному вогні до повної готовності. Додати нарізані помідори, посолити, поперчити та тушкувати ще 6-8 хвилин.
  • 4 крокНатерти сир, подрібнити зелень.
  • 5 крокРозкатати тісто. На одну частину покласти начинку, зверху викласти моцарелу, посипати зеленню.
  • 6 крокНакрити начинку другою частиною тіста, защипнути краї та змастити жовтком.
  • 7 крокПоставити піцу в розігріту духовку 200°C. Випікати 15 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test