Запечена картопля з філе курки і перцем

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі;
  • 350 г болгарського перцю;
  • 150 г сиру;
  • 500 г курячого філе;
  • зелень петрушки і кропу;
  • сметана;
  • майонез;
  • кетчуп гострий;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМаринуємо куряче філе в сметані та гострому кетчупі, після чого викладаємо на сковорідку та обсмажуємо 10 хвилин.
  • 2 крокНарізаємо картоплю та болгарський перець кружальцями, сир натираємо. Викладаємо болгарський перець на попередньо змащене деко та приправляємо перцем Огородник™, викладаємо другий шар – картопля, добре змащений майонезним соусом. На третій шар викладаємо попередньо смажене м’ясо і ставимо в духовку на годину.
  • 3 крокЯк тільки картопля готова – ставимо четвертий шар – сир та ставимо запікатися ще на 10 хвилин. Коли страва готова – виймаємо з духовки та посипаємо зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test