Запечений сібас із пряними травами і овочами

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    45 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • риба «сібас» – 6-8 шт.;
  • картопля – 8 шт.;
  • томати – 8 шт.;
  • часник – 9 зубків;
  • цибуля – 4 шт.;
  • приправа «Середземноморська» – за смаком;
  • оливкова олія;
  • розмарин, чебрець, сіль, перець – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокРибу необхідно почистити і ретельно промити під проточною водою. На кожній тушці зробити невеликі надрізи з кожного боку. Змастити олією, посолити і поперчити.
  • 2 крокКартоплю потрібно нарізати скибочками завтовшки 1 см, цибулю – тонкими смужками. Помідори слід нарізати кружальцями. Часник подрібнити.
  • 3 крокДеко змастити олією, викласти картоплю, цибулю, помідори. Посипати все спеціями і сіллю. Злегка збризнути олією. Викласти часник, посипати травами, прикрити фольгою, відправити в духовку на 30 хвилин і випікати при температурі 180°.
  • 4 крокКоли овочі стали м’якими, покласти рибу, посипати травами, запікати в духовці протягом 12 хвилин. Подавати страву можна з соусом «Айоли».

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test