Запіканка із бобових з картоплею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г бобових;
  • 450 г картоплі;
  • 80 г ріпчастої цибулі;
  • 40 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 20 г сметани;
  • 20 г сухарів;
  • 300 г червоного або томатного соусу (або 100 г сметани).

Процес приготування

  • 1 крокПриготувати пюре із бобових з картоплею, запанірувати його яйцями, посолити, добре вимішати та розкласти рівним шаром на змащене жиром та посипане сухарями деко; знову посипати сухарями, змастити сметаною та запекти в духовці. До столу подати з соусом або сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test