Запіканка рисова з сиром

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 280 г рису;
  • 600 г води;
  • 80 г родзинок;
  • 160 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 60 г цукру;
  • 20 г маргарину;
  • 20 г мелених сухарів;
  • 20 г сметани;
  • 40 г вершкового масла (або 100 г сметани, 300 г соусу).

Процес приготування

  • 1 крокЗварити розсипчасту кашу, додати в неї ошпарені родзинки, протертий через сито сир, збиті з цукром яйця, ванільний цукор та все добре перемішати.
  • 2 крокОтриману масу викласти у змащену жиром та посипану сухарями форму або на порційну сковороду шаром не більше 3,5 см, змастити сумішшю яйця із сметаною та запекти в духовці до утворення рум’яної скоринки.
  • 3 крокДо столу подати поливши маслом, сметаною, солодким соусом або киселем.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test