Запіканка рисова з вишнями

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 стакан рису;
  • 3 склянки молока;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 1-2 жовтки;
  • 3 ст. л. згущеного молока;
  • вишня;
  • мигдаль;
  • вишневий кисіль;
  • ванільний цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМолоко довести до кипіння, додати перебраний та промитий рис, розварити його. Додати в рис цукор, сіль, ванільний цукор та обережно перемішати.
  • 2 крокЗалишити рис остигати під закритою кришкою. Згущене молоко добре перемішати з жовтками. Остиглий рис викласти в змащене олією деко, облити підготовленим згущеним молоком та поставити запікати.
  • 3 крокКоли запіканка буде готова, обережно перекласти її на тарілку, посипати обсмаженим та подрібненим мигдалем, а після того, як зовсім остигне, прикрасити ягодами вишень. Запіканку можна полити при подачі густим вишневим киселем.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test