
Запіканка з куркою та овочами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 750 г;
- Квасоля стручкова заморожена – 250 г;
- Цвітна капуста – 150 г;
- Броколі 150 – г;
- Помідори – 200-250 г;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Вершки 10% – 250 г;
- Сир твердий – 200 г;
- Борошно – 2-3 ст. л.;
- Вершкове масло;
- Рослинна олія;
- Приправа До курки Огородник™ – за смаком;
- Кріп або петрушка Огородник™ – за смаком;
- Сіль, перець Огородник™ за смаком.
Процес приготування
- 1 крокСтручкову квасолю, броколі та цвітну капусту почистити та відварити. Очистити від шкірки помідори, нарізати скибками.
- 2 крокПодрібнити кубиками цибулю та піджарити її на сковорідці з рослинною олією. З’єднати фарш і помідори з піджареною цибулею. Посолити, поперчити та додати приправу До курки, смажити курячий фарш до готовності.
- 3 крокДля приготування соусу нам потрібно: обсмажити борошно на сковорідці з вершковим маслом, додати вершки, добре перемішати. Коли соус прогріється, засипати його потертим сиром. Зачекати поки сир розплавиться та прибрати сковорідку з вогню.
- 4 крокНа змащене рослинною олією деко, викласти половину овочів, фарш та зверху другу половину овочів. Залити все соусом. Випікати 30-40 хвилин при температурі 220°. Готову страву посипати кропом або петрушкою.