Запіканка з куркою та овочами

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 750 г;
  • Квасоля стручкова заморожена – 250 г;
  • Цвітна капуста – 150 г;
  • Броколі 150 – г;
  • Помідори – 200-250 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Вершки 10% – 250 г;
  • Сир твердий – 200 г;
  • Борошно – 2-3 ст. л.;
  • Вершкове масло;
  • Рослинна олія;
  • Приправа До курки Огородник™ – за смаком;
  • Кріп або петрушка Огородник™ – за смаком;
  • Сіль, перець Огородник™ за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокСтручкову квасолю, броколі та цвітну капусту почистити та відварити. Очистити від шкірки помідори, нарізати скибками.
  • 2 крокПодрібнити кубиками цибулю та піджарити її на сковорідці з рослинною олією. З’єднати фарш і помідори з піджареною цибулею. Посолити, поперчити та додати приправу До курки, смажити курячий фарш до готовності.
  • 3 крокДля приготування соусу нам потрібно: обсмажити борошно на сковорідці з вершковим маслом, додати вершки, добре перемішати. Коли соус прогріється, засипати його потертим сиром. Зачекати поки сир розплавиться та прибрати сковорідку з вогню.
  • 4 крокНа змащене рослинною олією деко, викласти половину овочів, фарш та зверху другу половину овочів. Залити все соусом. Випікати 30-40 хвилин при температурі 220°. Готову страву посипати кропом або петрушкою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test