Заварне тісто

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • щіпка солі;
  • щіпка цукру.

Процес приготування

  • 1 крокУ сотейнику розігріти воду, додати сіль, цукор та масло, порізане шматочками, довести до кипіння. Всипати просіяне борошно, зняти з вогню та ретельно перемішати, щоб не утворилося грудочок. Поставити на маленький вогонь, продовжувати інтенсивно вимішувати, поки тісто не почне відставати від стінок сотейника.
  • 2 крокТісто злегка остудити та вбити яйце, вимішати до однорідної маси. Потім вбити друге та третє яйце, кожний раз вимішуючи до однорідності. За допомогою кондитерського мішка або двох вологих ложок викладають профітролі на деко, покрите пергаментом, дотримуючись відстані між ними 2-4 см. Випікати при температурі 190 градусів 15-20 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test