
Здобні рогалики з повидлом
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 400 г борошна;
- 20 г дріжджів;
- 1 ст. л. цукрової пудри;
- 1 жовток;
- 150 г вершкового масла;
- щіпка солі;
Для начинки:
- 180 г абрикосового повидла;
- 50 г грецьких горіхів.
Процес приготування
- 1 крокІз зазначених продуктів (масла взяти 20 г) замісити тісто середньої густини. Посипати його борошном і на годину поставити підходити. Потім розкачати в прямокутний пласт, покласти на середину масло, яке залишилося, загорнути краї і так декілька разів.
- 2 крокРозрізати його на 16 квадратів, на середину кожного покласти по чайній ложці абрикосового повидла, скачати в рогалики та викласти на змащене маслом металеве деко, залишити на 30 хвилин для вистоювання.
- 3 крокПотім змастити яйцем, посипати рубаними горіхами і випекти при середній температурі.