Здобні рогалики з повидлом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 400 г борошна;
  • 20 г дріжджів;
  • 1 ст. л. цукрової пудри;
  • 1 жовток;
  • 150 г вершкового масла;
  • щіпка солі;

Для начинки:

  • 180 г абрикосового повидла;
  • 50 г грецьких горіхів.

Процес приготування

  • 1 крокІз зазначених продуктів (масла взяти 20 г) замісити тісто середньої густини. Посипати його борошном і на годину поставити підходити. Потім розкачати в прямокутний пласт, покласти на середину масло, яке залишилося, загорнути краї і так декілька разів.
  • 2 крокРозрізати його на 16 квадратів, на середину кожного покласти по чайній ложці абрикосового повидла, скачати в рогалики та викласти на змащене маслом металеве деко, залишити на 30 хвилин для вистоювання.
  • 3 крокПотім змастити яйцем, посипати рубаними горіхами і випекти при середній температурі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test