Зелена квасоля, запечена з помідорами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г зеленої квасолі;
  • 150 г помідорів чері;
  • 125 мл білого столового вина;
  • 3-5 зубчиків часнику;
  • 1 лимон;
  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • 1 пучок петрушки;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПомідори чері розрізати навпіл, петрушку та часник подрібнити, цедру лимона тонко натерти, сік вичавити та процідити.
  • 2 крокЗелену квасолю зачищаємо, викладаємо у форму для запікання, додаємо помідори, часник, оливкову олію, половину вина, цедру та сік лимона, приправляємо перцем та солимо.
  • 3 крокВсі інгредієнти добре перемішати та прикрити фольгою, запікати в духовці 10 хвилин. Потім зняти фольгу, додати вино та відправити в духовку ще на 10 хвилин. Готову страву посипати подрібненою петрушкою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test