Зелений салат з креветками

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • шпинат – 200 г;
  • салат-латук – 200 г;
  • кукурудза консервована – 50 г;
  • креветки – 100 г.

Для заправки потрібні:

  • м’ята – 10 г;
  • часник – 2 зубчика;
  • оцет яблучний – 2 ст. л.;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • мед – 1 ст. л.;
  • сіль морська харчова – 1/4 ч.л.;
  • приправа Середземноморська ТМ Огородник – за смаком;
  • гірчиця – 0,5 ч.л.

Процес приготування

  • 1 крокДля заправки за допомогою блендера подрібніть м’яту, часник та базилік. Додайте оцет (можна замінити лимонним соком),олію, спеції, мед і гірчицю.
  • 2 крокОчистіть креветки та підсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
  • 3 крокНа тарілку виложіть листя шпинату, салату, кукурудзу та креветки. Зверху салат полийте підготовленою заправкою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test