
Смажені креветки під часниковим соусом
-
Підготовка
35 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- Креветки (королівські) – 1 кг.
- Часник – 3 зубчики.
- Імбир (корінь) – 20 гр.
- Соєвий соус – за смаком.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Приправа до морепродуктів ТМ Огородник.
Процес приготування
- 1 крокВикладіть заморожені креветки у глибоку миску. Залийте їх кип’яченою водою та потримайте 2-3 хв.
- 2 крокОбережно злийте воду та очистіть морепродукти. Знімати шкірку потрібно акуратно, тримаючи креветку за панцир.
- 3 крокЗмастіть сковороду олією та додайте соєвого соусу.
- 4 крокДрібно наріжте імбир та часник, опустіть все на сковороду та просмажте 2 хв.. Потримавши їх на вогні, ложкою виберіть залишки – в результаті цього утвориться ароматний соус.
- 5 крокОпустіть очищені креветки у гарячий соус та смажте їх до тих пір, поки вони не набудуть золотистого кольору.
- 6 крокВикладіть готові креветки на тарілку, злегка скропіть їх лимонним соком та посипте спеціями. Надзвичайна закуска готова!