Жовта сочевиця з печерицями та помідорами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г жовтої сочевиці;
  • 200 г печериць;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 морква;
  • 2 помідори;
  • пучок кропу;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • улюблені спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСочевицю добре промити та залити 2 склянками води, варити до готовності. Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці, часник подрібнити та все обсмажити на оливковій олії, після чого додати нарізані кубиками помідори.
  • 2 крокПечериці нарізати невеликими шматочками та додати до цибулі та моркви, смажити 10 хвилин до готовності, приправити перцем Огородник™, улюбленими спеціями, посолити та додати подрібнений кріп. До готових печериць додати сочевицю та перемішати, тушкувати на маленькому вогні 2-3 хвилини.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test