
Зрази зі свинини, фаршировані грибами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400-500 г свинини;
- 1 яйце;
- 100 г білої паніровки (сухарів);
- 3 ст. л. топленого сала;
- 3 ст. л. вершкового масла;
- сіль;
Інгредієнти для начинки:
- 100 г печериць або білих грибів;
- 100 г шинки;
- 3 ст. л. густого молочного соусу;
- 300 г червоного соусу з вином.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати широкими шматками і відбити до товщини 3-4 мм. На середину кожного пласта покласти по 1 ст. ложці начинки, надавши їй довгасту форму.
- 2 крокПотім, за допомогою ножа трохи підняти м’ясний пласт, обернути ним начинку, щоб шар м’яса навколо неї був однакової товщини.
- 3 крокПеред смаженням зрази посолити, змочити у збитому яйці та обкатати в білій паніровці. Обсмажити на сковороді та довести до готовності в духовці. Гарнірувати зеленим горошком, смаженою картоплею, овочами. Соус подати окремо.
- 4 крокДля приготування начинки гриби та шинку нарізати соломкою, трохи обсмажити на маслі і змішати з густим молочним соусом.