Зрази зі свинини, фаршировані грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400-500 г свинини;
  • 1 яйце;
  • 100 г білої паніровки (сухарів);
  • 3 ст. л. топленого сала;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • сіль;

Інгредієнти для начинки:

  • 100 г печериць або білих грибів;
  • 100 г шинки;
  • 3 ст. л. густого молочного соусу;
  • 300 г червоного соусу з вином.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати широкими шматками і відбити до товщини 3-4 мм. На середину кожного пласта покласти по 1 ст. ложці начинки, надавши їй довгасту форму.
  • 2 крокПотім, за допомогою ножа трохи підняти м’ясний пласт, обернути ним начинку, щоб шар м’яса навколо неї був однакової товщини.
  • 3 крокПеред смаженням зрази посолити, змочити у збитому яйці та обкатати в білій паніровці. Обсмажити на сковороді та довести до готовності в духовці. Гарнірувати зеленим горошком, смаженою картоплею, овочами. Соус подати окремо.
  • 4 крокДля приготування начинки гриби та шинку нарізати соломкою, трохи обсмажити на маслі і змішати з густим молочним соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test