Баранина

Рецепти з баранини: смачні страви з баранини

 

Баранина – смачне та ароматне м'ясо. В деяких країнах страви з баранини вважають делікатесом, а серед країн Азії це національна страва. Саме від народів Сходу до нас дійшли рецепти з баранини, такі як плов з баранини або тава-кебаб. Добре смакує баранина з гарнірами з картоплі, рису, бобовими та іншими овочами. Готують страви з баранини з гострими соусами та спеціями, що додає баранині пікантного смаку.

В даному розділі, представлені найсмачніші рецепти з баранини, вони стануть головними стравами на вашому столі, і здивують всіх своїм особливим і незвичайним смаком.

 

Змішайте оливкову олію, часник, розмарин, сіль та перець. Залийте реберця ягняти утвореним маринадом та залиште на 1 год. Смажте каре ягняти з кожної сторони протягом 2-3 хв. до бажаного ступеня готов...

М'ясо посолити, додати перець Огородник™ і разом з баранячим салом і цибулею двічі пропустити через м'ясорубку. Фарш добре розмішати, вибити і поставити на півгодинки в холодильник. Після цього розроб...

М'ясо посолити, додати перець Огородник™ та разом із цибулею двічі пропустити через м'ясорубку. Потім додати трохи води, змішати та сформувати битки і без будь-якого панірування обсмажити з обох сторі...

М'ясо нарізати невеликими шматочками, додати крупно нарізану зелену цибулю, м'яту, зелень петрушки, нарізані скибочками помідори, перець ОгородникТМ, олія, сіль. Продукти перемішати і викласти у глиня...

М'ясо нарізати невеликими шматками та обсмажити. Коли підрум'яниться - посолити, додати дрібно нарізану цибулю і моркву - все підсмажити та посипати перцем ОгородникТМ. Залити гарячою водою, так щоб м...

М'ясо нарізати, обсмажити та викласти в каструлю, а в маслі підсмажити дрібно нарізану зелену цибулю. Залити м'ясо з цибулею гарячою водою, щоб все м'ясо було покрито рідиною, і додати розведений водо...

М'ясо нарізати, обсмажити з жиром. Баклажани, перець, томати, зелену цибулю, гриби та сиру картоплю нарізати невеликими кубиками. М'ясо та овочі покласти в порційні керамічні горщики, додати зелень, м...

М'ясо нарізати на шматки по 35-40 г, посолити, посипати перцем Огородник™ та обсмажити на жирі. Покласти в глибокий сотейник або каструлю, додати пасероване з жиром томат-пюре, залити гарячою водою. К...

Шматки м'яса посипати перцем ОгородникТМ, посолити і викласти на деко або сковороду із сильно розігрітим жиром та обсмажити з усіх боків до появи скоринки. Потім покласти в духовку і періодично полива...

М'ясо нарізати шматками і покласти в каструлю. Додати нарізані цибулю, часник, перець Огородник™, сіль, пучок зелені петрушки і декілька гілочок дрібно нарізаної м'яти, влити олію і воду. Спочатку вар...

М'ясо нарізати шматками, посипати сумішшю прянощів, скропити лимонним соком, влити трохи води або кісткового бульйону і припустити в духовці в закритому посуді до повної готовності. При подачі до стол...

X
test