Домашня птиця

Рецепти страв з домашньої птиці

 

Страви з домашньої птиці - дуже популярні та добре знайомі кожному з нас, адже вони займають особливе місце на нашому столі, як у святковий, так і в будній день. Ви можете легко приготувати смачні страви з курки, гуски, індички, качки різними способами: запекти або обсмажити, потушкувати або відварити, приготувати шашлик, рулети, котлети або зрази з начинкою.

У цьому розділі сайту ми зібрали для Вас смачні та оригінальні рецепти страв з домашньої птиці, такі як чахохбілі, курка з грибами, курка фарширована, качка з грибами, індичка фарширована рисом, качка з вершками та інші рецепти апетитних страв з домашньої птиці.

 

Стручкову квасолю, броколі та цвітну капусту почистити та відварити. Очистити від шкірки помідори, нарізати скибками. Подрібнити кубиками цибулю та піджарити її на сковорідці з рослинною олією. З'єдна...

Промити філе індички під теплою водою та просушити на паперовому рушнику, нарізати невеличкими шматочками. Почистити цибулю, нарізати на півкільцями.

 

М'ясо очистити від шкіри. Зробити надрізи, відстань між якими 1,5-2 см. Нарізаємо півкільцями помідори та сир невеликими брусочками. Викладаємо в кожний надріз шматочок сиру і помідора.

 ...

Філе та м'якоть очистити від шкірки і сухожиль, пропустити через м'ясорубку разом із замоченим у молоці білим хлібом, посолити, ретельно перемішати. Потім ще раз пропустити через м'ясорубку, додати м'...

Філе та м'якоть очистити від шкірки і сухожиль, пропустити через м'ясорубку разом із замоченим у молоці білим хлібом, посолити, ретельно перемішати. Потім ще раз пропустити через м'ясорубку, додати м'...

Оброблену качку припустити в невеликій кількості води з маргарином, нарізаною морквою та цибулею, потім влити вино, соус і тушкувати до готовності. Потім додати вершки і прокип'ятити 8-10 хвилин. Пода...

Качку, розроблену на порційні шматки, залити холодною водою. Як тільки вода закипить, посолити та продовжувати варити до м'якого стану. Цибулю нарізати, трохи обсмажити, додати борошно і знову обсмажи...

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити. Серце, печінку, жир та шматочки шкіри з шиї дрібно нарізати і також підсмажити. Потім додати рис, продовжувати смажити, влити трохи води і дати рису набрякнути. По...

Курку нарізати на шматки вагою по 40-50 г та обсмажити. Додати пасеровану цибулю, томатний соус, оцет або вино, перець та лавровий лист Огородник™, і тушкувати 15-20 хвилин. При подачі до столу в чахо...

Підготовлену тушку відварити до готовності зі спеціями ОгородникТМ. Бульйон злити, процідити, а курку нарізати на порції. Ізюм та кизил промити, покласти в каструлю та залити гарячим процідженим бульй...

Оброблену тушку нарубати на порційні шматки, обсмажити в духовці до утворення скоринки, перекласти в каструлю, залити бульйоном або водою, влити вино, посолити, приправити перцем ОгородникТМ, додати з...

Курку розрізати, вимити, витерти насухо та натерти сіллю, часником, посипати перцем ОгородникТМ. Масло розтопити в жаровні та обсмажити в ньому шматки курки. Покласти цибулю, гриби, картоплю та трохи...

Підготовлену тушку витерти насухо та натерти сіллю і перцем Огородник™. Масло розтопити в глибокій посуді і обсмажити в ньому курку. Шафран розвести у воді, вилити на сковороду, додати томатну пасту,...

Копчене сало нарізати кубиками, витопити жир та підсмажити на ньому цибулю, печериці, нарізану кубиками печінку; приправити майонезом та спеціями ОгородникТМ. Потім покласти нарізані кубиками зварені...

Шматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити в сковороді. Коли цибуля стане золотистого кольору, влити бульйон, додати нарізані томати без шкірки та насіння і під кришкою довести до готовно...

Підготовлені курчата розробити на шматки і запанірувати в борошні, змішаному з сіллю та перцем Огородник™. Розтопити в жаровні вершкове масло, додати рослинне та обсмажити курчата. Покласти в жаровню...

Оброблену тушку посолити, приправити перцем Огородник™ та обсмажити з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Додати нарізану скибочками цибулю та моркву. Коли овочі підсмажаться, влити вино і воду...

Оброблені тушки посолити та обсмажити до утворення рум'яної скоринки. Моркву, селеру, петрушку та цибулю нарізати кубиками, додати до курчати та смажити до м'якого стану. Потім покласти очищені та под...

Нарізаємо м'ясо курки порційними шматками. Викладаємо в пательню, змащену маслом, краще оливковою, шматочки курки і обсмажуємо 3-5 хвилин, потім перекладаємо їх в окрему тарілку. А в пательню кладемо...

X
test