Дичина

Рецепти з дичини: приготувати смачні страви з дичини

 

Страви з дичини є особливими та делікатесними, адже не кожен день доводиться куштувати смачну та ароматну дичину. Найпоширенішими видами дичини є заєць, фазан, дика качка, куріпка, кабан. М'ясо дичини відрізняється щільністю та жорсткістю, і щоб зробити його смачним та ніжним, необхідно дичину маринувати та готувати з вином, сметаною та різними соусами.

Рецепти з дичини можуть бути найрізноманітнішими, але в основному її запікають, смажать або тушкують. Пропонуємо Вам популярні та смачні рецепти з дичини, приготувавши які Ви неодмінно приємно здивуєте близьких та друзів: фазан смажений, кабан тушкований, заєць з овочами, куріпка у вершках з родзинками, заєць шпигований та інші смачні рецепти.

 

Підготовану тушку обсмажити (для більшої соковитості її можна нашпигувати свинячим шпиком або обернути філейну частину тоненькими скибками шпику, перев'язавши ниткою в декількох місцях), посолити та с...

Підготовлене м'ясо нашпигувати шматочками петрушки та селери, покласти в посуд, що не окислюється, залити холодним маринадом та витримати в ньому дві доби. Потім обсмажити, скласти в глибокий посуд, з...

Тушку обсмажити на сковороді. Коли вона підрум'яниться з усіх боків, додати дрібні шапочки грибів та підсмажені в олії цибулини. Закрити посуд кришкою та довести до готовності на слабкому вогні. Потім...

Підготовлену тушку натерти сіллю, перцем Огородник™ та обсмажити на маслі. Додати нарізаний кубиками шпик, вино, бульйон, накрити кришкою та тушкувати на слабкому вогні. Селеру занурити на кілька хвил...

Оброблену куріпку обсмажити з маслом і, коли вона буде майже готова, викласти навколо неї нарізану кубиками грудинку та картоплю, обсмажені в олії. Все це довести до готовності під кришкою. Потім влит...

Куріпку розрізати навпіл, трохи відбити, натерти сіллю, перцем Огородник™, запанірувати в борошні та швидко обсмажити в сковороді з маслом. Потім полити коньяком, накрити посуд кришкою і через хвилину...

Куріпки розрізати навпіл та 30 хвилин обсмажувати на сильному вогні в маслі. Коли вони охолонуть, натерти сіллю, перцем Огородник™, часником та подрібненою цедрою. Для кожної половинки куріпки приготу...

У киплячу воду покласти сіль, цукор, перець і лавровий лист ОгородникТМ, нашатковану моркву та корінь петрушки. Коли морква звариться, влити оцет і відразу зняти каструлю з вогню, додати масло, остуди...

У киплячу воду покласти сіль, цукор, перець та лавровий лист Огородник™, нашатковану моркву та корінь петрушки. Коли морква звариться, влити оцет та відразу зняти каструлю з вогню, додати олію, остуди...

Сало, цибулю, часник та печінку зайця дрібно нарізати, залити оцтом, додати сіль, перець Огородник™, мускатний горіх та чабер, поставити на слабенький вогонь та варити близько 2 годин. Стежити, щоб не...

X
test