Яловичина в кисло-солодкому соусі


Підготовка
30 хвилин
Готувати
45 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 500-600 г яловичини;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 2 ст. л. томату-пюре;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки (або селери);
  • 2 ст. л. цукру (без верху);
  • 1 ст. л. винного оцту;
  • коріандр;
  • 60 г житнього хліба;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

М’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити на смальці. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою так, щоб м’ясо було тільки трохи покрите, і тушкувати майже до готовності.

2 крок

Потім додати дрібно нарізану і спасеровану моркву, цибулю, спеції Огородник™, подрібнені сухарі, томат-пюре, оцет і цукор. Після цього продовжувати тушкувати до повної готовності м’яса і овочів.

3 крок

Подати до столу із соусом, в якому тушкувалося м’ясо, посипавши зеленню. Гарнірувати квасолею, макаронами або картоплею (відвареною або смаженою).

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар