Яловичина

Різноманітні рецепти страв з яловичини

 

Велика частина людей не уявляє свій раціон без м’яса. Існує дуже багато страв з м’яса , та найбільш великою популярністю користуються страви з яловичини. Вони багаті на повноцінний білок, який добре засвоюється організмом, багаті на залізо та вітаміни групи В, саме через це страви з яловичини мають високу цінність.

Яловичина не тільки поживне, але й смачне м'ясо, рецепти яловичини різноманітні, з додаванням різних спецій для його пом’якшення, та пряностей для вираження смаку. На сайті зібрані найсмачніші рецепти яловичини: відомий бефстроганов, азу та біфштекс, рецепти яловичини вареної, жареної, тушкованої та інші.

 

Баклажани нарізати скибками, посолити і витримати 30 хвилин. Промити, обсушити серветкою і підсмажити до утворення рум’яної скоринки. Нарізану цибулю підсмажити з пропущеною через м’ясорубку яловичино...

М’ясо нарізати і обсмажити на смальці, посолити і додати перець Огородник™. Дно каструлі викласти тоненькими скибками сала, на нього покласти м’ясо і грубо нарізані гриби (дрібні залишити цілими), вли...

М’ясо нарізати брусками довжиною 3-4 см і товщиною 1 см, посипати сіллю, перцем Огородник™ і обсмажити на смальці. Потім залити бульйоном, додати пасеровану цибулю, томат-пюре або свіжі томати і тушку...

М’ясо нарізати широкими скибками товщиною 1-1,5 см, відбити, розрізати на брусочки довжиною 3-4 см, посипати сіллю, перцем Огородник™, розкласти рівним шаром на сильно нагріту зі смальцем сковороду і,...

М’ясо нарізати широкими скибками товщиною 1-1,5 см, відбити, розрізати на брусочки довжиною 3-4 см, посипати сіллю, перцем Огородник™, розкласти рівним шаром на сильно нагріту зі смальцем сковороду і,...

Цибулю нарізати і обсмажити. Покласти нарізане шматками і посолене м’ясо, обсмажити його на сильному вогні. Потім залити невеликою кількістю води або бульйону і вином. Додати розведене водою підсмажен...

М’ясо нарізати скибками, а грудинку – дрібними кубиками. Обсмажити їх з цибулею, залити бульйоном, додати томат-пюре, прянощі Огородник™, накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності на слабкому...

М’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, змастити сумішшю оцту і олії та залишити на 20 хвилин. Потім посолити, посипати кожну скибку з середини перцем Огородник™, нарізаною цибулею і часником...

Шматки м’яса обсмажити, викласти в каструлю або глибоку сковороду і тушкувати з бульйоном та томатом-пюре до готовності. Картоплю і овочі нарізати скибками або кубиками і обсмажити на смальці по окрем...

М’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити на смальці. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою так, щоб м’ясо було тільки тро...

М’ясо нарізати на квадратні шматки (приблизно 6 см), нашпигувати свинним салом, обсипаним дрібно нарізаною зеленню петрушки і розтертим часником. Залишити на декілька годин в маринаді із білого сухого...

Порції м’яса натерти часником, сіллю і перцем ОгородникТМ. Налити в каструлю олію і покласти половину порції сала, моркви, шар м’яса. На нього – нарізану цибулю і гриби. Потім другий шар м’яса, цибулі...

М’ясо покласти в киплячу воду, дати закипіти, зняти піну і варити на слабкому вогні не менше години. Потім додати овочі, спеції ОгородникТМ, посолити і варити до готовності. Після вийняти з бульйону,...

Підготовлені яловичину і коріння залити гарячою водою, довести до кипіння. У міру появи накипу знімати його шумівкою. М’ясо варити на малому вогні при помірному кипінні 1-1,5 години. В кінці варіння д...

М'ясо зачистити від сухожиль і плівки, нарізати невеликими кубиками, покласти в сотейник і залити киплячим бульйоном або окропом (рідина не повинна перевищувати більше, ніж у двічі рівень м'яса).Довес...

X
test