Тушку кролика помити та розрізати на шматки, тушкувати протягом 1 години. Бульйон злити, м'ясо викласти в окремий посуд. Змішуємо сметану з видавленим часником, порізаною на кільця цибулею, додаємо сі...
Гриби підсмажити на маслі, потім додати вершки і тушкувати 5 хвилин. Кролика потримати в проточній воді 2-3 хвилини, після чого обсушити і розрізати на порційні шматки. Потім обсмажити в рослинній олі...
Тушку кролика помити та розрізати на шматки. Посипати м'ясо меленим чорним перцем Огородник™, посолити і залишити маринуватися на півгодини. Потім обсмажити шматки кролика на рослинній олії до золотис...
Кролика порубати на невеликі шматки, викласти в глибоку миску. Додати туди ж зубчики чищеного часнику, нарізаний скибочками лимон, оливкову олію, листя розмарину, мед, сіль, мелений перець Огородник™,...
Кролика промити, зачистити від плівки, зрізати з кісток м'ясо, видалити сухожилля. Булочку замочити у воді, цибулю нарізати і підсмажити; сало або грудинку нарізати дрібними шматочками. М'ясо, зарум'я...
Ниркову частину з окостами ретельно очистити від плівки, промити, витерти, посолити та приправити спеціями ОгородникТМ. На деко або сковороді розігріти жир, покласти кролика, облити його жиром та пост...
Оброблену тушку розрубати на шматки, обсмажити з жиром, покласти в глибоку каструлю. Моркву, ріпу, петрушку та цибулю нарізати невеликими часточками, картоплю - кубиками, обсмажити і покласти в посуд...
Задні ніжки та ниркову частину тушки розрубати на шматки, посолити, обсмажити з жиром. Дно глибокого сотейника викласти тонкими скибочками свинячого шпику, покласти рівним шаром нашатковану цибулю, а...
Задні ноги та ниркову частину нашпигувати свинячим салом або свинячою копченою грудинкою, посолити, змастити сметаною і смажити на противні з жиром у духовці 25-30 хвилин. Під час смаження періодично...
Оброблену тушку відварити в підсоленій воді з морквою, петрушкою та цибулею, потім розрубати на порційні шматки та залити соусом. Для приготування соусу використовувати бульйон, в якому варився кролик...