Субпродукти

Смачні рецепти страв із субпродуктів

 

Страви з субпродуктів - це м'ясні страви, які готують з печінки, язика, нирок, легенів та інших м'ясних продуктів. Страви з субпродуктів є смачними, поживними та дуже корисними. Такі субпродукти, як язик та печінка вважаються смачнішими, ніж м'ясо, і часто використовуються для приготування смачних та вишуканих страв. Існують різні рецепти страв із субпродуктів: з них можна приготувати смачні паштети, начинки для пирогів, повноцінні другі страви або доповнення до других страв.

Пропонуємо Вам приготувати смачні страви з субпродуктів, рецепти яких представлені на нашому сайті, зокрема, язик під грибним соусом, шашлик з печінки, рубці по-українськи, серце тушковане з овочами, печінка запечена з картоплею та багато інших популярних рецептів.

 

Рубці відварити, вийняти з відвару, трохи охолодити, нарізати широкими скибочками, посипати перцем ОгородникТМ, кмином, нарізаним часником та зеленню петрушки, згорнути у вигляді рулету та обв'язати н...

Добре зачищені рубці витримати в холодній воді 5-8 годин, міняючи її двічі. Потім промити, відварити до готовності, додати у воду коріандр, та нарізати дрібними шматочками. Цибулю, моркву, петрушку та...

Серце нарізати, промити, 2-3 години вимочувати в холодній воді. Потім знову промити, опустити в киплячу воду і варити при слабкому кипінні: яловиче серце -3-4 години, свиняче – 2-2,5 години. За годину...

Легке ретельно промити, очистити, розрізати на шматочки, скласти в глибокий посуд, посолити, додати перець Огородник™, жир, подрібнену цибулю і тушкувати під кришкою 1-1,5 години, періодично помішуючи...

Підготовлений язик відварити в підсоленій воді з додаванням нарізаних великими скибочками овочів. Готовий язик вийняти з бульйону, зняти шкірку, охолодити, нарізати та викласти на тарілку. Приготувати...

Язик відварити з овочами, зняти шкірку та охолодити. Яловичі або свинячі язики розрізати уздовж на тоненькі скибочки, баранячі залишити цілими, посолити, панірувати в борошні, а потім, змочивши у збит...

Язик ретельно поскоблити, промити холодною водою, а солений - вимочувати в холодній воді протягом 4-5 годин; потім відварити до готовності при слабкому кипінні (час варіння язика - 2-4 години). Після...

Гриби нарізати, влити жир і поставити тушкувати. Нирки очистити від плівки та сала, нарізати в довжину на скибочки, товщиною близько 1 см. Нирки відмочувати у воді з оцтом 1-2 години, посолити, посипа...

Печінку нарізати квадратними скибочками, товщиною приблизно 1,5 см, нанизати на шампури, перешаровуючи із шматочками сала або грудинки, нарізаними в два рази тонше, ніж печінка. Смажити над розжареним...

Печінку, грудинку, часник та цибулю варити до готовності печінки. Пропустити 2-3 рази через м'ясорубку, додати сіль, перець Огородник™, коньяк і все добре розтерти. Покласти у форму, прикрити скибочка...

На сковороду налити соус тоненьким шаром, покласти шматки смаженої печінки, а поруч - цілу варену картоплю. Все це залити гарячим соусом, посипати тертим сиром, скропити олією та запекти. Подати в том...

Печінку нарізати і з обох сторін на шматках зробити часті насічки ножем вздовж та впоперек. Шматки посолити, панірувати в сухарях, обсмажити та довести до готовності в духовці. Подавати з картоплею, с...

Обсмажені шматки печінки викласти в каструлю, залити гарячим соусом і на 20-25 хвилин поставити в духовку на деко з водою або на дуже слабкий вогонь, щоб страва не кипіла. Подати до столу, посипавши с...

Печінку нарізати на шматки, посипати перцем Огородник™, сіллю, панірувати в борошні та обсмажити до готовності, стежачи, щоб не перетримати. Цибулю нашаткувати та спасерувати, додати нарізані скибочка...

X
test