Телятина

Рецепти з телятини

 

Телятина на відміну від яловичини дуже м’яке та ніжне м'ясо. Страви з телятини вважаються дієтичними, через те що м'ясо телятини знежирене. Білки, що містяться в телятині, швидко засвоюються, тому для дітей страви з телятини будуть особливо корисними. Завдяки своєму ніжному смаку телятина завоювала прихильність багатьох цінителів смачних страв, так як страви з телятини вирізняються особливим смаком.

Рецепти з телятини дуже різноманітні, існує багато способів приготування телятини. В цьому розділі сайту Ви знайдете рецепти телятини різного приготування, це і гуляш, і рагу, і шніцелі і інші смачні страви.

 

Котлетну масу, приготовану без хліба, добре відбити, додаючи молоко, розробити на тоненькі коржі, змочити їх у збитому яйці, панірувати в сухарях із білого хліба, змішаних з рівною частиною тертого си...

З котлетної маси (без цибулі та часнику) сформувати коржі круглої форми товщиною до 1 см. На середину кожного з них покласти начинку, краї з'єднати. Запанірувати вироби, надавши їм круглу або приплюще...

М'ясо нарізати круглими котлетками, відбити, посолити та обсмажити на олії. Хліб нарізати круглими скибочками (по одному на кожен медальйон), підсмажити на жирі. Дрібно нарізані гриби тушити до м'якос...

М'ясо нарізати, посолити, посипати перцем Огородник™ і обсмажити на жирі до золотистого кольору. Потім перекласти в каструлю, залити томатним соусом, додати пасеровану цибулю, тушкувати під кришкою на...

У телячій грудинці вирізати по хрящам грудну кістку, надрізати плівки на реберних кістках і видалити їх. М'якоть з хрящами розрізати на порційні шматки, посолити і обсмажити до утворення підсмаженої с...

М'ясо нарізати, посипати перцем Огородник™, посолити, панірувати в борошні і обсмажити. Картоплю, моркву, ріпу нарізати кубиками, невелику цибулю залишити цілою, а великий - нарізати скибками, пасерув...

М'ясо зачистити від сухожиль, нарізати скибочками і відбити. Потім посолити, покласти на сковороду з розігрітим маслом і смажити з обох боків до готовності. Гриби нарізати скибочками та підсмажити на...

М'ясо нарізати шматочками, обсмажити з подрібненою цибулею і 1 ч. ложкою борошна, посолити і додати перець ОгородникТМ. Потім додати 3-4 очищені і натерті на крупній тертці помідори. Тушкувати на слаб...

М'ясо нарізати шматочками, залити гарячою водою так, щоб вона його тільки покрила, і варити на слабкому вогні. Коли м'ясо стане м'яким, покласти крупно нарізану моркву, селеру і цибулю. Гриби нарізати...

Телятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хвилин. Додати м'ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку Огородник™, кмин...

X
test