Бульйони

Рецепти бульйонів

 

Бульйон - це основна перша страва, яку подають до столу як самостійну. У нього додають вермішель, галушки або домашню локшину. Також бульйони можуть послужити хорошою основою для приготування супів, соусів, різото, рагу й інших страв. Головною особливістю приготування бульйону є те, що хороший бульйон повинен бути прозорим. Домогтися цього нескладно, потрібно просто дотримуватися деяких правил.

Допоможуть Вам у приготуванні дійсно смачного прозорого бульйону рецепти, представлені на нашому сайті. Ми зібрали для Вас найпопулярніші рецепти бульйонів, таких як курячий бульйон, м'ясний бульйон, овочевий бульйон та інші.

 

Сушені гриби промити в теплій воді, залити холодною водою і залишити на 3-4 год. для набухання. Гриби витягнути, промити, залити процідженою водою, в якій вони замочувались. Варити без додавання солі....

Рибу почистити, видалити нутрощі та зябра, добре промити. Відділити голову, хвіст та плавники, філе зняти з кістки та нарізати порціями. Голову, хвіст та плавники покласти в каструлю і залити водою, д...

Нарізати цибулю-порей та очищену моркву тонкими кільцями, селеру – тонкими смужками, цибулю – у вигляді пелюсток, капусту нашинкувати, зелень подрібнити, корінь петрушки очистити і нарізати соломкою....

Всі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.

 

Всі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.

 

X
test