Сушені гриби промити в теплій воді, залити холодною водою і залишити на 3-4 год. для набухання. Гриби витягнути, промити, залити процідженою водою, в якій вони замочувались. Варити без додавання солі....
Рибу почистити, видалити нутрощі та зябра, добре промити. Відділити голову, хвіст та плавники, філе зняти з кістки та нарізати порціями. Голову, хвіст та плавники покласти в каструлю і залити водою, д...
Нарізати цибулю-порей та очищену моркву тонкими кільцями, селеру – тонкими смужками, цибулю – у вигляді пелюсток, капусту нашинкувати, зелень подрібнити, корінь петрушки очистити і нарізати соломкою....
Всі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.
Всі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.