Буряк промити і випекти в духовці до готовності. Очистити від шкірки, нашаткувати, полити оцтом і залишити на 2-3 години. Картоплю очистити, відварити і нарізати кубиками. Сухі фрукти перебрати, проми...
Відварену картоплю і буряк, а також очищені огірки та яблука без насіння нашаткувати кубиками або скибочками. Круто зварити яйця. Жовтки розтерти з гірчицею, сметаною, цибулею, сіллю, цукром і розвест...
М'ясні продукти, а також очищені огірки нарізати маленькими кубиками. Цибулю нарізати, в тарілці розім'яти ложкою, додавши трохи солі. Білки варених яєць подрібнити, а жовтки розтерти зі сметаною, гір...
Борщ можна варити на воді або бульйоні. Квасолю замочити на 6-8 годин, потім відварити. Буряк і моркву очистити, нашаткувати соломкою і трохи спасерувати на олії. Коли квасоля майже звариться, додати...
Щавель перебрати, промити, нарізати, покласти в окріп, відварити і охолодити. Буряк відварити в шкірці, очистити і нарізати соломкою. У каструлю покласти підготовлені щавель і буряк, очищені і нарізан...
Буряк спекти в духовці, очистити і нарізати соломкою. Щавель перебрати, промити і припустити в невеликій кількості підсоленої води. Охолодити і протерти через сито. Яловичину відварити, нарізати невел...
Наріжте на невеликі шматочки половину помідорів, огірка та цибулі і перекладіть в комбайн. Додайте червоний перець і подрібніть до стану пюре. Перекладіть в миску. Додайте томатний сік, нарізану кінзу...