Молочні супи

Рецепти молочних супів

 

Молочні супи достатньо поширені, тому що молочні супи не тільки смачні, а й поживні та корисні. Рекомендують їх вживати на сніданок, так як молочні супи являються легкою їжею, а завдяки властивостям молока забезпечують організм необхідною кількістю калорій.

Основним інгредієнтом молочних супів звичайно є молоко, в яке додають різні складові: картоплю, гарбуз, зелений горошок, рис, цвітну капусту та інші овочі. Також до молочних супів додають цукор, що перетворює молочний суп в десертний. В даному розділі для Вас представлені найбільш корисні рецепти молочних супів, завдяки легкості приготування та якості смаку, вони обов’язково Вам сподобаються.

 

Очищену картоплю нарізати кубиками, залити гарячою водою і варити 10-15 хвилин, потім додати пасеровану на маслі цибулю, зелений горошок, молоко і довести до кипіння.

 

Капусту і моркву нарізати кубиками. Підготовлену моркву залити до половини об’єму водою і проварити 10-15 хвилин, потім додати капусту і знову проварити 10 хвилин. В суп додати нарізаний кубиками гарб...

У кипляче молоко покласти сіль, цукор, засипати крупу, безперервно помішуючи. В готовий суп додати перебрані, промиті і відварені родзинки та масло.

 

Моркву і цибулю нашинкувати, трохи спасерувати на маслі, опустити в гарячу воду або бульйон і дати закипіти. Потім додати невеличкі суцвіття цвітної капусти, нарізану брусками картоплю, посолити і вар...

Гарбуз нарізати кубиками або брусками, припустити на маслі у власному соку, помішуючи, щоб не пригорів. Додати цукор і сіль, після чого з’єднати із гарячим молоком і варити на слабкому вогні 10-15 хви...

Половину очищеної картоплі відварити в воді, просушити і в гарячому стані протерти через сито. Другу половину картоплі натерти на тертці, віджати через марлю і з’єднати з вареною ретельно розтираючи....

Перебраний рис проварити у воді 5-7 хвилин, відкинути на сито, а потім опустити в кипляче молоко. Якщо суп готують не на самому молоці, у каструлю з водою, де проварюється рис, через 5-7 хвилин влити...

Цибулю, моркву та ріпу нашинкувати, трохи спасерувати на маслі. Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити окремо. Підготовлені овочі залити гарячим молоком і водою, додати нарізану брусками кар...

X
test