Банани розімніть, залийте молоком, посоліть і доведіть до кипіння. Воду з'єднайте з цукром і варіть до його розчинення. Цедру наріжте соломкою, потім додайте в сироп і варіть 5 хвилин. Цедру з сиропом...
Перебрані і промиті ягоди розімніть, відіжміть сік через марлю. Залийте мезгу водою, зваріть, процідіть та додайте цукор. Доведіть до кипіння, заправте картопляним крохмалем, розведеним у 125 г охолод...
Цедру дрібно наріжте, залийте водою, варіть 5-10 хв. і процідіть. У відвар додайте цукор, перемішайте, введіть попередньо розведений з водою крохмаль. Доведіть до кипіння та додайте очищені ошпарені т...
Чорну смородину промити, розім’яти дерев’яною ложкою, трохи віджати, залити гарячою водою, закип’ятити, процідити через марлю або сито. Рідину довести до кипіння, додати цукор і розведений холодною во...
Черешки ревеню промити, зняти тоненьку шкірку і нарізати невеличкими шматочками в поперек волокон. Потім опустити в киплячу підсолоджену воду, прокип’ятити 5 хвилин, влити помішуючи розведений холодно...
Журавлину перебрати, промити, розім’яти, залити кип’ятком, перемішати і накрити кришкою, а через 10-15 хвилин процідити через марлю. Каструлю з соком поставити на вогонь, додати цукор, очищені від шкі...
Перебрані і очищені від насіння яблука нарізати скибками або кубиками, залити холодною водою і відварити до готовності. Потім додати цукор, корицю і розведений у воді крохмаль, довести до кипіння. При...