Горох залити водою і поставити варити. Петрушку і цибулю нарізати, трохи спасерувати, посипати борошном і ще раз трохи спасерувати. Коли горох звариться, протерти його через сито, змішати з овочами, п...
Квасолю відварити в бульйоні, протерти через сито, розвести тим же м’ясним бульйоном і заправити борошном, спасерованим на маслі. Подавати з грінками. Солити бульйон краще тоді, коли квасоля звариться...
Гарбуз розрізати на шматочки, протушкувати у невеликій кількості підсоленої води, і перетерти через сито. Потім залити молоком, заправити трохи спасерованим борошном, додати цукор і терту цедру. При п...
Гарбуз обробити, нарізати шматочками, протушкувати в трохи підсоленій воді і перетерти через сито. Із маргарину та борошна зробити соус, добре перемішати його з гарбузом, довести до кипіння і додати о...
Моркву і цибулю нарізати скибками, трохи спасерувати на маслі, всипати змішане з гострим перцем борошно і продовжувати смажити ще 2 хвилини. Потім перекласти в каструлю, залити гарячим бульйоном, дове...
Картоплю, моркву, капусту очистити, промити, нарізати, залити холодною водою і варити до м’якого стану. Відвар охолодити, овочі протерти через сито. Отримане пюре розвести охолодженим відваром, додати...
Очищену і помиту моркву нарізати тоненькими скибками, залити 0,25 склянки води, додати масло, сіль, цукор і тушкувати 10 хвилин. Потім всипати промитий рис, залити 5 склянок води і варити під кришкою...
Моркву нарізати скибками, заправити сіллю, цукром, трохи підсмажити на маслі, перекласти в каструлю, залити бульйоном, додати промитий рис і варити при помірному кипінні до готовності.
Картоплю почистити, вимити, залити холодною водою і варити до м’якого стану. Відвар відокремити, а зварену картоплю протерти. Отримане пюре розвести відцідженим відваром і молоком, додати сіль і ще ра...
Покласти в каструлю зелений горошок, дрібно нарізані листя салату і цибулю, приправити цукром, сіллю і корицею, перцем ОгородникТМ, залити бульйоном і поставити на вогонь.