Рецепти борщу

 

Борщ - це традиційна українська страва, одна із найпоширеніших перших страв. Борщ популярний не тільки в Україні, а й у більшості сусідніх країн, де склалися свої традиції приготування цієї страви.

Готують борщ із великої кількості різних інгредієнтів, основним з яких є буряк, який надає йому насиченого червоного кольору. Також можна приготувати смачний зелений борщ із щавлю, який не менш популярний, ніж червоний.

Існує безліч місцевих традицій, які впливають на рецепти борщу та способи його приготування. Так, львівський борщ готують із додаванням копченостей та сосисок, на Поділлі додають квас, а в інших регіонах виключають буряк і додають квасолю, яблука, рибу і т. д. У цьому розділі сайту представлені популярні рецепти борщу, такі як борщ український, борщ полтавський, борщ зелений та інші смачні рецепти приготування цієї страви.

 

Очищений буряк нарізати соломкою або скибочками, а стебла - смужками і, додавши моркву, покласти в каструлю, залити окропом або грибним бульйоном і варити протягом 10-15 хвилин.

 

М'ясо варити протягом 1 години, посолити і додати перець Огородник™ за смаком. Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю і обсмажити на салі, додати нарізаний перець.

 

Буряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Коріння і цибулю трохи обсмажити, змішати з борошном. В бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушен...

М'ясо курки або гусака відварити до готовності. Нарізану соломкою буряк тушкувати до напівготовності, додавши бульйон і оцет. Нарізані соломкою моркву, корінь петрушки і цибулю злегка обсмажити з дода...

Очищений і промитий буряк нарізати соломкою, посипати сіллю, окропити оцтом, перемішати і покласти в каструлю. Додати томат-пюре, цукор і тушкувати до напівготовності. Цибулю, моркву та петрушку наріз...

X
test