Очищений буряк нарізати соломкою або скибочками, а стебла - смужками і, додавши моркву, покласти в каструлю, залити окропом або грибним бульйоном і варити протягом 10-15 хвилин.
М'ясо варити протягом 1 години, посолити і додати перець Огородник™ за смаком. Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю і обсмажити на салі, додати нарізаний перець.
Буряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Коріння і цибулю трохи обсмажити, змішати з борошном. В бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушен...
М'ясо курки або гусака відварити до готовності. Нарізану соломкою буряк тушкувати до напівготовності, додавши бульйон і оцет. Нарізані соломкою моркву, корінь петрушки і цибулю злегка обсмажити з дода...
Очищений і промитий буряк нарізати соломкою, посипати сіллю, окропити оцтом, перемішати і покласти в каструлю. Додати томат-пюре, цукор і тушкувати до напівготовності. Цибулю, моркву та петрушку наріз...