Відварюють свинину. Віджату квашену капусту тушкують до напівготовності, додаючи жир і бульйон. Нарізані соломкою моркву, петрушку, пастернак, селеру і цибулю злегка підсмажують на маслі. Пропущене че...
Рибу, розібрану на філе, нарізають шматочками і припускають або відварюють до готовності. Капусту нарізають брусочками або соломкою, а інші овочі – у відповідності з капустою. В проціджений киплячий б...
Свинину варять до готовності, ріжуть на порції, а бульйон проціджують. Віджату капусту січуть і тушкують майже до готовності з додаванням бульйону. Цибулю, моркву й корінь петрушки очищають, нарізають...
Свіжу капусту дрібно нашинкувати і протушкувати на олії; гриби відварити. Моркву, картоплю, корінь петрушки і кріп відварити в 1 л води (з грибами).
Квасолю замочують у холодній воді на 3-4 год, а потім варять до готовності й відвар зливають. У киплячий відвар з квасолею кладуть очищену нарізану картоплю, варять 5-10 хв, додають нарізані соломкою...
Гриби промивають, розмочують і варять. Зварені гриби відкидають на друшляк і шаткують, а відвар проціджують. У квашену капусту додають частину грибного відвару, цукор і тушкують до повної готовності....
Квашену капусту промити, поставити варити у бульйон (воду) до готовності (1,5 год.) Сало нарізати маленькими кубиками і посмажити, додати порізані цибулю та моркву, потім додати нарізану смужками ковб...