Рецепти різноманітних супів

 

Суп - це перша страва, яка є важливою частиною сучасної кулінарії та здорового харчування. Приготувати різні супи можна на різноманітних бульйонах: овочевому, грибному, кістковому або м'ясному, з овочами, крупами і зеленню, грибами і улюбленими спеціями Огородник™.

У цьому розділі сайту представлені рецепти супів на будь-який смак з різних кухонь світу. Ми зібрали для Вас популярні рецепти супів, які Ви обов'язково захочете спробувати і приготувати: суп-харчо, суп овочевий, суп гороховий з м'ясом, суп з домашньою локшиною, суп селянський, суп з грибними галушками та інші смачні та цікаві рецепти супів.

 

Гриби відварити в підсоленій воді, відцідити і пропустити через м’ясорубку. Нашинковану цибулю підсмажити на маслі, розтерти, з’єднати з грибами і сирими жовтками. Потім всипати борошно, додати збиті...

Зварити м’ясний бульйон. Покласти в нього горох після замочування і варити біля 1,5 години. Промиті і очищені моркву, селеру, пастернак і цибулю нарізати дрібними кубиками, спасерувати на олії і додат...

Моркву і корінь петрушки очистити, промити, нарізати скибками і відварити в підсоленій воді. Потім додати зелений горошок, нарізані стручки квасолі, розібрану на суцвіття цвітну капусту, нарізану куби...

Очищені кабачки і картоплю нарізати скибками. Моркву, петрушку нарізати, спасерувати, за 3 хвилини до закінчення пасерування додати нарізану цибулю. Гриби перебрати, очистити і ретельно промити....

Моркву, селеру, петрушку, пастернак і цибулю нарізати невеличкими скибками і відварити в підсоленій воді. Коли овочі будуть майже готові, додати нарізану картоплю.

 

Гриби очистити і промити. Ніжки відрізати, порубати і підсмажити на олії. Окремо підсмажити моркву, петрушку, селеру і цибулю. Шапки грибів нарізати скибками, ошпарити, відкинути на друшляк і, коли во...

Зварити бульйон. Очищені моркву і цибулю нашинкувати соломкою, спасерувати зі смальцем, додати в бульйон, довести його до кипіння, після чого всипати локшину, додати спеції Огородник™ і варити 15-20 х...

КаЗварити грибний бульйон. Борошно просіяти, додати воду (0,25 склянки), яйце і сіль, приготувати круте прісне тісто, розкачати його до товщини 1 см, а потім порізати на галушки.

 

Капусту нарізати брусками, картоплю – кубиками, коренеплоди – кружальцями. В киплячий бульйон покласти капусту і, коли бульйон знову закипить, картоплю, спасеровані на маслі або свинному салі моркву,...

Грудинку нарізати на невеличкі шматочки, залити холодною водою, відварити до напівготовності, прибавити промитий і перебраний рис, нашинковану і спасеровану з томатом-пюре цибулю, товчений часник, зел...

X
test