Відварити баранину 2,5-3 години. Картоплю нарізати невеликими кубиками і додати в бульйон (попередньо витягнути і відкласти м'ясо в тарілку, порізати на порції). Якщо баранина дуже жирна, зрізати з ві...
Перловку промийте, помістіть в каструлю, залийте холодною водою і залиште на 1-2 години. Картоплю і солоні огірки почистіть, наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці, а цибулю - на дрібній,...
Курку відварити. Обсмажені окремо коріння с припущеними огірками і картоплею, нарізаних скибками, додати в бульйон за 15-20 хвилин до готовності курки. Додати спеції Огородник™, прокип’ячений огіркови...
Замочену протягом 6 год. квасолю варять і відвар зливають. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зерен, нарізають тонкими кружальцями й злегка припускають з невеликою кількістю во...
Готують бульйон з м'ясних продуктів або з грибів. Можна також використати відвар з овочів і картоплі. Перебрані й добре промиті перлові крупи варять окремо до готовності. Моркву, петрушку й цибулю очи...
З м'яса або грибів варять бульйон і проціджують. Солоні огірки очищають, розрізують вздовж, видаляють зернята й нарізують упоперек крупною соломкою. З ніжинських огірків шкірку й зернята не видаляють....
Нирки відварити. Петрушку, селеру й цибулю, нарізані соломкою, пасерують на вершковому маслі. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зерен, нарізають тонкими кружальцями й злегка п...