Рецепти розсольника

 

Розсольник - розповсюджена перша страва, основу якої складають солоні огірки та огірковий розсіл. Готують розсольник на кістковому, м'ясо-кістковому, рибному, грибному та овочевому бульйонах з великою кількістю овочів, прянощів, крупами та субпродуктами. Розсольник зазвичай подають зі сметаною, свіжою зеленню та свіжим житнім хлібом.

Існує безліч різноманітних рецептів приготування розсольника. У цьому розділі для Вас ми зібрали популярні рецепти розсольника, які Ви з легкістю зможете приготувати: розсольник з куркою, розсольник з грибами, розсольник з квасолею, розсольник по-домашньому та інші смачні рецепти.

 

Відварити баранину 2,5-3 години. Картоплю нарізати невеликими кубиками і додати в бульйон (попередньо витягнути і відкласти м'ясо в тарілку, порізати на порції). Якщо баранина дуже жирна, зрізати з ві...

Перловку промийте, помістіть в каструлю, залийте холодною водою і залиште на 1-2 години. Картоплю і солоні огірки почистіть, наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці, а цибулю - на дрібній,...

Курку відварити. Обсмажені окремо коріння с припущеними огірками і картоплею, нарізаних скибками, додати в бульйон за 15-20 хвилин до готовності курки. Додати спеції Огородник™, прокип’ячений огіркови...

Замочену протягом 6 год. квасолю варять і відвар зливають. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зе­рен, нарізають тонкими кружальцями й злегка припускають з невеликою кількістю во...

Готують бульйон з м'ясних продуктів або з грибів. Можна також використати відвар з овочів і картоплі. Перебрані й добре промиті перлові крупи варять окремо до готовності. Моркву, петрушку й цибулю очи...

З м'яса або грибів варять бульйон і проціджують. Солоні огірки очищають, розрізують вздовж, видаляють зернята й нарізують упоперек крупною соломкою. З ніжинських огірків шкірку й зернята не видаляють....

Нирки відварити. Петрушку, селеру й цибулю, нарізані соломкою, пасерують на вершковому маслі. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зе­рен, нарізають тонкими кружальцями й злегка п...

X
test