Підготовлену рибу нарізати на шматки зі шкірою і реберними кістками. В рибний бульйон покласти нарізану соломкою і спасеровану з томатом цибулю, скибки очищених від насіння та шкірки огірків і шмато...
В киплячий м’ясо-кістковий бульйон покласти нарізану скибками картоплю і пасеровану з томатною пастою цибулю. Проваривши 10-15 хвилин, покласти очищені і нарізані огірки, проварити 5 хвилин, потім пок...
Свіжі гриби очистити, промити, покласти на 10-15 хвилин в киплячу воду, відцідити і нарізати. Сушені гриби відварити окремо і також нарізати соломкою. Цибулю дрібно нашинкувати і підсмажити на маслі з...
На глибокій сковороді розігріти олію. Дрібно нарізану цибулю підсмажити на слабкому вогні, весь час помішуючи, до злегка золотистого кольору. Додати нарізані шампіньйони, сіль та перець Огородник™. До...
Почистити всі овочі. У каструлю (приблизно 3 літри) покласти нарізану кубиками картоплю, сосиски кружальцями , м'ясну нарізку дрібними кубиками - копченості (все, що є з копченостей у холодильнику). С...
Ріпчасту цибулю нашаткувати, злегка підсмажити і тушкувати з томатом і олією, додавши трохи бульйону. Огірки очистити від шкірки, розрізати на дві частини і нарізати скибочками. М'ясні продукти наріза...