Бутерброди

Смачні рецепти бутербродів на будь-який смак

 

На сьогодні велику популярність мають закуски, які розміщують на скибочці хліба - бутерброди. Бутерброд готується з пшеничного і житнього хліба. Бажано, щоб хліб був не дуже м'яким, так як він може погано нарізуватися та деформуватися.

Приготувати бутерброд не займає багато часу, саме тому бутерброди здобули популярність як закуска на швидку руку. Зробити бутерброд можна використовуючи пасти та маси з різних продуктів. Бутерброди оздоблюють свіжими помідорами, огірками, листям салату, оливками, шматочками лимону, яєць, сиру.

Нижче для Вас представлені смачні рецепти бутербродів з різноманітними складовими. Це рецепти бутербродів і з шинкою, і оселедцем, бринзою, яйцем і різними овочами, це і рецепти холодних та гарячих бутербродів, закритих та сандвічів.

 

Скибочки хліба змастити маслом, згори поставити нарізані кружальцями помідори (можна без шкірки), посолити і посипати тертою бринзою або яйцем. Прикрасити свіжою зеленню.

 

Круто зварені яйця очистити і нарізати на четвертинки; сир розтерти зі сметаною, посолити і змішати з подрібненою цибулею. Хліб нарізати шматочками і змастити маслом. По краях шматочків хліба поставит...

Змастити хліб з обох боків маслом. На одну сторону трьох шматочків покласти сир, згори - сардини і прикрити іншими шматочками. Обсмажити в духовці. Подавати в гарячому вигляді, закріпивши шпажкою і пр...

Хліб обсмажити з обох боків, один з них змастити маслом і покласти згори тонкий шар сиру; знову підсмажити до золотисто-коричневого відтінку. Сардини вмокнути в гірчицю, покласти на сир і підсмажити в...

Хліб обсмажити на обидва боки, з однієї сторони змастити маслом і викласти на нього шпроти. Покласти в духову шафу на 1-2 хвилини і подавати в гарячому вигляді. Половину масла можна замінити майонезом...

Для цих бутербродів краще використати два види хліба - житній і пшеничний. Шматочки житнього хліба змастити маслом, поставити на них листочки салату і сардини, згори - по тонкому шматочку помідора і о...

Рибу подрібнити, змішати з тертою селерою, подрібненими солодким перцем і цибулею, майонезом і все перемішати. Шість шматочків хліба намастити маслом, нанести отриману масу, накрити їх шматочками хліб...

Оливки розтерти, перемішати з дрібно порізаною цибулею і круто звареними яйцями, приправити олією і перцем. Готову масу нанести на скибочки хліба.

 

Оселедця вимочити в молоці, очистити, філе відокремити від кісток; цибулю подрібнити. Батон обрізати, надавши йому прямокутної форми, і розрізати уздовж на три частини однакової товщини.

 

Батон нарізати скибочками, намастити маслом. Помідори нарізати кружальцями; шпроти викласти на тарілку і розділити на 3-4 частини. На кожну скибочку батона покласти 2-3 кружальця помідорів, а посереди...

Круто зварені яйця, ковбасу і гриби пропустити через м'ясорубку, змішати з майонезом і розтерти. Рівномірно нанести на скибочки хліба.

 

Часник протерти з сіллю, продовжуючи розтирати, додати олію. Потім додати протертий через сито сир, приправити червоним перцем ОгородникТМ, соком лимона і ретельно все перемішати.

 

Цибулю спасерувати на маслі. Зварені круто яйця подрібнити, з'єднати з цибулею, збитим маслом, зеленню, приправити спеціями. Можна додати грецький горіх. Нанести на хліб і прикрасити свіжою зеленню....

Хрін вимити, почистити, натерти на дрібній тертці. Зварені круто яйця дрібно порізати, розтерти зі сметаною, змішати з хріном, приправити сіллю, цукром і оцтом. Рівномірно нанести на скибочки хліба та...

Гриби ошпарити окропом, дрібно нарізати і тушкувати з цибулею і маслом; потім охолодити, пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, розтерти з сиром і зеленню, приправити сіллю і перцем.

&...

Яйця зварити круто, очистити і пропустити разом із шинкою через м’ясорубку. До отриманої маси додати масло і гірчицю, приправити сіллю і перцем, ретельно розтерти. Якщо маса занадто густа, розвести 2-...

Оселедець промити, залишити на 8-10 годин у воді, 2-3 рази міняючи її, потім зняти шкірку, відокремити філе від кісток і пропустити через м’ясорубку разом з вареними жовтками.

 

Рибу звільнити від кісток, додати бринзу і пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, додати олію, гірчицю і ретельно розтерти, сіль і перець додати за смаком. Масу, що вийшла, нанести на хліб і...

Рибу звільнити від кісток, двічі пропустити через м’ясорубку, додати сирий жовток, гірчицю, олію і все ретельно розтерти. Масу, що вийшла, рівномірно нанести на хліб.

 

Бринзу і цибулю натирають на дрібній тертці, додають подрібнені на тертці корнішони, розтирають все зі сметаною. Нанести рівномірно на хліб і прикрасити зеленню.

 

Сир натерти на дрібній тертці, додати варені розтерті жовтки, масло, гірчицю і розтерти так, щоб вийшла пухка маса. Приготовану масу рівномірно нанести на хліб.

 

X
test