Скибочки хліба змастити маслом, згори поставити нарізані кружальцями помідори (можна без шкірки), посолити і посипати тертою бринзою або яйцем. Прикрасити свіжою зеленню.
Круто зварені яйця очистити і нарізати на четвертинки; сир розтерти зі сметаною, посолити і змішати з подрібненою цибулею. Хліб нарізати шматочками і змастити маслом. По краях шматочків хліба поставит...
Змастити хліб з обох боків маслом. На одну сторону трьох шматочків покласти сир, згори - сардини і прикрити іншими шматочками. Обсмажити в духовці. Подавати в гарячому вигляді, закріпивши шпажкою і пр...
Хліб обсмажити з обох боків, один з них змастити маслом і покласти згори тонкий шар сиру; знову підсмажити до золотисто-коричневого відтінку. Сардини вмокнути в гірчицю, покласти на сир і підсмажити в...
Хліб обсмажити на обидва боки, з однієї сторони змастити маслом і викласти на нього шпроти. Покласти в духову шафу на 1-2 хвилини і подавати в гарячому вигляді. Половину масла можна замінити майонезом...
Для цих бутербродів краще використати два види хліба - житній і пшеничний. Шматочки житнього хліба змастити маслом, поставити на них листочки салату і сардини, згори - по тонкому шматочку помідора і о...
Рибу подрібнити, змішати з тертою селерою, подрібненими солодким перцем і цибулею, майонезом і все перемішати. Шість шматочків хліба намастити маслом, нанести отриману масу, накрити їх шматочками хліб...
Оливки розтерти, перемішати з дрібно порізаною цибулею і круто звареними яйцями, приправити олією і перцем. Готову масу нанести на скибочки хліба.
Оселедця вимочити в молоці, очистити, філе відокремити від кісток; цибулю подрібнити. Батон обрізати, надавши йому прямокутної форми, і розрізати уздовж на три частини однакової товщини.
Батон нарізати скибочками, намастити маслом. Помідори нарізати кружальцями; шпроти викласти на тарілку і розділити на 3-4 частини. На кожну скибочку батона покласти 2-3 кружальця помідорів, а посереди...
Круто зварені яйця, ковбасу і гриби пропустити через м'ясорубку, змішати з майонезом і розтерти. Рівномірно нанести на скибочки хліба.
Часник протерти з сіллю, продовжуючи розтирати, додати олію. Потім додати протертий через сито сир, приправити червоним перцем ОгородникТМ, соком лимона і ретельно все перемішати.
Цибулю спасерувати на маслі. Зварені круто яйця подрібнити, з'єднати з цибулею, збитим маслом, зеленню, приправити спеціями. Можна додати грецький горіх. Нанести на хліб і прикрасити свіжою зеленню....
Хрін вимити, почистити, натерти на дрібній тертці. Зварені круто яйця дрібно порізати, розтерти зі сметаною, змішати з хріном, приправити сіллю, цукром і оцтом. Рівномірно нанести на скибочки хліба та...
Гриби ошпарити окропом, дрібно нарізати і тушкувати з цибулею і маслом; потім охолодити, пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, розтерти з сиром і зеленню, приправити сіллю і перцем.
&...
Яйця зварити круто, очистити і пропустити разом із шинкою через м’ясорубку. До отриманої маси додати масло і гірчицю, приправити сіллю і перцем, ретельно розтерти. Якщо маса занадто густа, розвести 2-...
Оселедець промити, залишити на 8-10 годин у воді, 2-3 рази міняючи її, потім зняти шкірку, відокремити філе від кісток і пропустити через м’ясорубку разом з вареними жовтками.
Рибу звільнити від кісток, додати бринзу і пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, додати олію, гірчицю і ретельно розтерти, сіль і перець додати за смаком. Масу, що вийшла, нанести на хліб і...
Рибу звільнити від кісток, двічі пропустити через м’ясорубку, додати сирий жовток, гірчицю, олію і все ретельно розтерти. Масу, що вийшла, рівномірно нанести на хліб.
Бринзу і цибулю натирають на дрібній тертці, додають подрібнені на тертці корнішони, розтирають все зі сметаною. Нанести рівномірно на хліб і прикрасити зеленню.
Сир натерти на дрібній тертці, додати варені розтерті жовтки, масло, гірчицю і розтерти так, щоб вийшла пухка маса. Приготовану масу рівномірно нанести на хліб.