Овочеві та грибні страви

Овочеві та грибні страви: смачні рецепти швидкого приготування

 

Смачні грибні та овочеві страви можуть бути як легкою закускою, так і повноцінною стравою. Для Вас ми зібрали рецепти грибних та овочевих страв, які можна швидко і легко приготувати, пригостивши ними друзів та близьких.

Пропонуємо Вам рецепти смачних та корисних грибних і овочевих страв, серед них - помідори, фаршировані грибним салатом, помідори з овочами та бринзою, баклажани по-болгарськи, ікра грибна та багато інших цікавих рецептів.

 

Очищені і промиті свіжі гриби протушкувати, додати спасеровану ріпчасту цибулю, сіль, сметану, олію і тушкувати ще 10-15 хвилин. Отриману масу охолодити і пропустити через м’ясорубку та перемішати з п...

Замочені сухі гриби відварити в підсоленій воді, відкинути на сито та дрібно порізати. Цибулю подрібнити, третину цибулі підсмажити, з’єднати з грибами, приправити сіллю та перцем Огородник™, 5-6 хв....

Баклажани випекти в духовці, зняти з них шкірку, м’якоть дрібно порубати. Помідори (очищені від шкірки), цибулю, моркву та капусту дрібно нарізати і підсмажити на олії. Потім змішати з баклажанами і т...

Баклажани випекти без олії, зняти шкірку, м’якоть подрібнити. Додати приправи та гранатовий сік, дуже дрібно нарізаний перець, потім все перемішати, перекласти в тарілку і посипати зернами гранату....

Баклажани помити та нарізати кружальцями, товщиною 1,5-2 см, та обсмажити. Із помідорів, цибулі, часнику та зелені приготувати фарш. Для цього подрібнити і перетерти помідори, потушкувати їх для зменш...

У зрілих прямих стручків перцю надрізати верхню широку частину у вигляді кришечки, видалити стержень з насінням. Бринзу розім'яти, змішати з яйцями, приправити червоним перцем. Цією сумішшю заповнити...

Стручки перцю очистити і підготувати до фарширування. Потім заповнити фаршем із тертої бринзи, змішаної із сирими яйцями і дрібно нарізаними помідорами. Викласти перець на змащений лист (між стручками...

Капусту очистити, розрізати на чотири частини, видалити качан і тоненько нашинкувати. Потім перемішати з сіллю, злегка перетерти руками, віджати, скласти в банку, залити охолодженим маринадом, закрити...

Капусту нарізати грубою соломкою, буряк – скибками, додати зелень, декілька шматочків червоного стручкового перцю, посолити і залити кип’ятком з оцтом так, щоб вода тільки прикрила овочі. На два-три д...

Помидоры с мясным салатом

Стиглі помідори та зварені круто яйця нарізати кружальцями. Викласти їх в салатницю та залити підливкою, посипати нарізаною цибулею та кропом. Підливка: часник і перець розтерти з сіллю, додати кип’яч...

З невеличких круглих помідорів зрізати верхівки, обережно ложкою видалити середину, злегка посолити і перевернути їх, щоб витік сік. Твердий сир подрібнити на грубій тертці і змішати з розтертим вершк...

У помідорів злегка вирізати серцевину. Свіжий сир (творог) протерти через сито, змішати з протертою бринзою і частиною сметани. Масу добре перемішати і заповнити нею помідори. Викласти їх на тарілочку...

В каструлю налити олії, додати дрібно нарізану цибулю, нарізані зелені помідори, зелень та кружальця моркви. Додавши сіль, перець Огородник™ і тушкувати 30 хвилин. Коли томати стануть м’якими, додати...

У дозрілих помідорів зрізати верхівку з боку плодоніжки, злегка їх віджати, посолити, із середини приправити перцем Огородник™ та наповнити салатом. Викласти на тарілку і посипати зеленню.

&nbs...

Підготувати помідори: у дозрілих помідорів зрізати верхівку з боку плодоніжки, злегка їх віджати, посолити, із середини приправити перцем Огородник™. Гриби дрібно нашинкувати, змішати з дрібно нарізан...

Перед настанням літа багато хто цікавиться тим, як приготувати лечо, адже це – страва, в якій широко використовуються овочі і яку можна швидко приготувати. Лечом ми завдячуємо угорській кухні, в якій...

X
test