Страви із м'яса

Страви з м'яса і м'ясні закуски

 

Страви з м'яса - ситні і різноманітні, страви без яких не обійдеться жоден бенкет або довгоочікуване свято. Існує безліч варіантів, як приготувати смачні страви з м'яса: його можна запекти, посмажити, відварити, потушкувати, також його можна подати з гарніром або як самостійну страву, з соусом або овочами.

Ми зібрали для Вас цікаві рецепти і пропонуємо приготувати смачні м'ясні закуски, такі як рулет з телятини, галантин із курки, паштет з печінки, індичка по-болгарськи, холодець зі свинячих і яловичих ніжок та інші закуски до Вашого столу.

 

М'ясо заздалегідь потрібно проварити в підсоленій воді. Залишити філе протягом 30 хвилин у воді після закипання. Куряче м'ясо розбираємо на волокна і нарізаємо подрібніше. До курки додаємо сир, майоне...

Шийку гуски обпалити на вогні, промити, зняти шкіру так, щоб не порвати, зашити з одного боку, з іншого залишити для заповнення фаршем. Фарш готують так: відварену печінку та зварені круто яйця дрібно...

Індичку розділити на порції, залити гарячою водою, довести до кипіння, посолити, додати нарізані скибками коріння, цибулю та часник, а також приправи та спеції Огородник™. Тушкувати до готовності на п...

Курку обробити, зробити надріз по хребту від шиї до хвоста. Обережно, щоб не порвати, зняти шкірку, промити її, поставити на стіл і заповнити шарами фаршу: шар курячого фаршу товщиною в палець, потім...

Курку промити, зняти м’якоть разом зі шкіркою, поставити на стіл шкіркою до низу, відбити, натерти сіллю, посипати перцем Огородник™ (або кмином Огородник™), зверху покласти омлет з шинкою, нарізаною...

Куряче філе нарізати соломкою. Гриби замочити, відварити і нарізати соломкою та з’єднати з куркою, додати подрібнене варене яйце, мелений перець ОгородникТМ, заправити майонезом. Закуску викласти гірк...

Ніжки роз'єднати в суглобах, великі кістки розпиляти або розрубати, покласти в каструлю і залити холодною водою. Варити при помірному кипінні, під кришкою, 5-7 годин, поки сухожилля не будуть легко ві...

Печінку помити, очистити від плівки, нарізати шматочками, викласти на розігріту сковороду із смальцем і швиденько обсмажити. Влити 2-4 ложки води, прикрити кришкою і тушкувати 5 хвилин. Цибулю нарізат...

М’ясо пропустити через м’ясорубку, додати воду, частину яєць, сіль, перець мелений Огородник™, розтертий часник, добре перемішати. Масу викласти на вологу серветку, посередині розмістити нарізане скиб...

М’якоть телятини пропустити через м’ясорубку разом з попередньо замоченою у воді і віджатою скибкою хліба, додати натерту на тертці або дрібно нарізану цибулю, зелень петрушки, сире яйце, сіль і перец...

Окорок помити, просушити серветкою, додати приправу «До м’яса» Огородник™ і цілим шматком обсмажити в каструлі з товстими стінками, додавши смалець. Коли м’ясо обсмажиться до рум’яної скоринки, додати...

X
test