Страви із морепродуктів

Рецепти страв з морепродуктів

 

Страви з морепродуктів нечасто з'являються на нашому столі, і ще рідше доводиться їх готувати в домашніх умовах, хоч вони і є дуже корисними та смачними. Але іноді так хочеться урізноманітнити своє повсякденне меню і приготувати щось оригінальне та незвичне.

Тому ми пропонуємо Вам рецепти холодних закусок з морепродуктів, зокрема кальмари під майонезом, кальмари з овочевим салатом, риба смажена під маринадом, короп фарширований заливний та інші смачні рецепти страв з морепродуктів. Закуски з морепродуктів виходять дуже ніжними і смачними, а що найголовніше - їх можна легко і швидко приготувати.

 

Розрізати кальмара поздовж на 4 частини, потім в поперек тоненькими довгими скибками. Посолити і через хвилин 20 опустити в гарячу воду (на 3-5 хвилин), потім промити холодною водою і відцідити. Залит...

Розрізати кальмара поздовж на 4 частини, потім в поперек тоненькими довгими скибками. Посолити і через хвилин 20 опустити в гарячу воду (на 3-5 хвилин), потім промити холодною водою і відцідити. Залит...

Кальмари тонко нарізати і варити в підсоленій воді 3-5 хвилин; викласти на сито. Горіхи подрібнити, розтерти, додати цукор, сіль, олію, все ретельно перемішати і додати в цю суміш шматочки кальмарів....

Кальмари нарізати на шматочки довжиною 3см, зробити надрізи і варити в підсоленій воді 3-5 хвилин. Огірки тоненько нарізати, посолити. Квасолю відварити. На дно салатниці викласти листя зеленого салат...

Підготовлені кальмари нарізати і відварити в підсоленій воді (не більше 5 хвилин). Відкинути на сито, охолодити, розкласти на тарілці і залити зеленим оцтом. Зелений оцет приготувати так: огірок очист...

Заморожені кальмари очистити і варити 5-7 хвилин в підсоленій воді. Кальмари нарізати соломкою поздовж волокон, круто зварені яйця – кубиками. На тарілку викласти кальмари, потім шар яєць, посипати др...

Філе риби без шкірки пропустити через м’ясорубку разом із пасерованою цибулею, додати яйце, молоко, спеції Огородник™ та збити. Підсмажити омлет з додаванням зелені петрушки. На пергаментний папір пок...

Рибу разом із шкірою і реберними кістками нарізати на шматки, посолити, приправити перцем Огородник™, панірувати в борошні і обсмажити на олії. Моркву та цибулю нарізати соломкою, спасерувати, додати...

Рибу очистити від луски, промити, зрізати плавники і хвіст. Надрізати шкіру навколо голови, не розрізуючи черевну порожнину, відокремити її разом з нутрощами, промити, нарізати на шматки шириною до 3...

X
test