У борошно додати сухі дріжджі, цукор і сіль. Розмішати. Додати яйце і воду. Воду потрібно додавати до тих пір, поки тісто не стане щільним. Розминати тісто руками. Залишити в теплому місці на 30 хвили...
З просіяного борошна, яєць, солі й води замішують тісто та дають йому вилежати 20-30 хвилин, щоб добре набрякли білки борошна, потім повторно вимішують. Із готового тіста можна приготувати локшину, пе...
Яйця кімнатної температури вбити у миску, змішати з цукром та сіллю. Влити молоко кімнатної температури та добре перемішати. На миску встановити сито та додати борошно у кілька прийомів, кожний раз пе...
У сотейнику розігріти воду, додати сіль, цукор та масло, порізане шматочками, довести до кипіння. Всипати просіяне борошно, зняти з вогню та ретельно перемішати, щоб не утворилося грудочок. Поставити...
Для бісквітного тіста розпушувачем служать збиті яйця, які обережно з'єднують з борошном, цукром та крохмалем. При холодному способі жовтки та білки яєць збивають окремо, при гарячому - яйця розтирают...
На стіл або спеціальну дошку просіяти борошно, зібрати його гіркою, зробити в середині заглиблення, покласти по першій або другій рецептурі всі продукти, крім масла (маргарину), замісити тісто. Добре...
Масло (маргарин) перетерти з цукром, збиваючи до утворення однорідної маси. Потім додати яйця, сіль, соду та перемішати. Всипати борошно і протягом 2-3 хвилин замісити тісто.
У теплому молоці або воді розвести вказану в рецепті кількість дріжджів, додати сіль, цукор, яйця, борошно та місити протягом 5-8 хвилин до отримання однорідного, без грудок тіста середньої консистенц...