Медовики, сметанники, бісквіти

Оригінальні рецепти медовика, рецепти сметанника і рецепти бісквіта

 

Популярними виробами домашньої випічки вважаються медовик, сметанник та бісквіт. Ці найніжніші та легкі десерти нікого не залишать байдужим і стануть чудовим доповненням будь-якого свята.

Особливо ніжного смаку та аромату медовик набуває завдяки меду, який є обов'язковим інгредієнтом даного десерту. Класичними є рецепти медовика зі сметанним кремом, але також цікавим медовик вийде зі згущеним молоком та з іншими кремами на будь-який смак.

Сметанник стає легким та ніжним завдяки сметані, без якої десерт не був би таким особливим. Урізноманітнити рецепти сметанника можна, додавши в нього улюблені ягоди, фрукти, шоколад та горіхи.

Смачний та ніжний бісквіт може стати основою для приготування нових оригінальних десертів. Класичні рецепти бісквіта готують з використанням борошна, яєць та цукру, що робить його вельми легким та простим у приготуванні.

Для Вас ми зібрали найсмачніші і популярні рецепти медовика, рецепти сметанника та рецепти бісквіта, які представлені в цьому розділі сайту, зокрема, медовик зі сметанним кремом, бісквіт з яблуками, сметанник, медовик з чорносливом та ще багато інших цікавих рецептів.

 

Яйця збити з цукром до утворення густої білої піни. Додати сметану та добре перемішати, потім додати розтоплене охолоджене масло та ванільний цукор. Всипати борошно, горіхи та гашену соду, довести до...

Борошно просіяти, додати розпушувач, дрібку солі та какао. Яйця збити з цукром до утворення пишної білої піни. Додати мед та продовжувати збивати, потім додати борошно та змішати до однорідної маси....

Горіхи подрібнити ножем. Мед, цукор та яйця збити в піну, додати соду, борошно, горіхи та добре перемішати. Готове тісто накрити харчовою плівкою та залишити в теплому місці на 3-4 години.

&nbs...

Змішати борошно, цукор та яйця, залити все кефіром. Додати мед, перемішати, потім додати соду та знову перемішати. У змащену маслом форму вилити трохи тіста та відправити у духовку, розігріту до 190 г...

Яблука очистити від шкірки та насіння, нарізати на дуже тоненькі скибки, трохи посипати цукром та залишити на кілька хвилин. Білки відокремити від жовтків, охолодити і збити з половиною цукру в міцну...

Ревінь нарізати, трохи посипати цукром, додати коньяк або вино, перемішати. Через кілька хвилин, коли відійде сік, злити його. Білки відокремити від жовтків, охолодити та збити з половиною цукру в міц...

Жовтки розтерти з цукром та ваніліном, ввести збиті на піну білки, посипати манною крупою та злегка перемішати. Отриману масу викласти у змащені маслом та посипані сухарями невеликі форми та випекти п...

Жовтки розтерти з цукром та сметаною до зникнення крупинок, поступово всипати змішане з содою борошно, додати лимонну цедру.

 

Всі продукти, крім молока, змішати і, вливаючи тонкою цівкою молоко, ретельно розтерти. В останню чергу додати соду. Можна додати трохи родзинок або подрібнених горіхів. Підготовану суміш вилити у фор...

Маргарин розтерти з борошном, додати цукор, розтоплений мед з прянощами, яйце та один жовток, соду, влити каву та замісити тісто. Розділити на дві частини та розкачати коржі.

 

X
test